3D viewer RebarAssist ondersteunt aannemer | Persbericht

3D viewer RebarAssist ondersteunt aannemer | Persbericht

PERSBERICHT

10 november 2021

De nieuwste applicatie van Betonstaal.nl is de RebarAssist: een 3D viewer met intuïtieve selectiefuncties. Die geeft de klant inzicht in wat hij koopt, hoe de constructie in detail is opgebouwd en hoe hij de wapening monteert. De aannemer krijgt er zekerheid en gebruiksgemak mee en dat verbetert zijn werk. Iedere klant krijgt voor elk uitgewerkt project een 3D model dat te bekijken is met de RebarAssist.

De RebarAssist is een online tool waarvoor men niets hoeft te installeren. De 3D viewer heeft intuïtieve selectiefuncties, zoals een opsomming van alle losse wapeningselementen en prefabonderdelen van het bouwproject. Alle onderdelen hebben een aparte code, die zijn terug te zien op de labels van de producten zelf. Zo zie je bijvoorbeeld direct waar in de constructie de korven met die code moeten worden aangebracht. Dit voorkomt veel communicatie en overleg en het maakt de kans op fouten kleiner.
Was wapening online bestellen op de website van Betonstaal.nl al eenvoudig, betrouwbaar en sneller dan de traditionele manier, de RebarAssist gaat een stap verder. De klant ziet exact wat hij koopt, hoe de constructie in detail is opgebouwd en hoe hij de wapening monteert.

Meerwaarde voor de klant

Je hoeft geen wapeningspecialist te zijn en/of een technische tekening te kunnen lezen om wapeningproducten bij Betonstaal.nl te bestellen. Ook minder gespecialiseerde medewerkers en zelfs handige particulieren kunnen uit de voeten met de RebarAssist. Zo meent Corne Glasbergen van C.A. Glasbergen Timmer- & Onderhoudswerken uit Roelofarendsveen: “Als je de wapening geleverd krijgt, vraag je je vaak af: ‘Hoe hebben ze het nu precies bedacht?’ Met de RebarAssist kun je goed zien welke oplossingen bedacht zijn. Handig dat je bijvoorbeeld alleen de korven eruit kan filteren. Het is een goede handleiding om te kunnen bouwen.”

Overzichtelijk model op scherm

Elke post in de offerte en bestellijst/winkelmand is overzichtelijk terug te vinden in het model, waardoor de klant exact ziet waar de bestelde producten in zijn bouwproject komen. Dit voorkomt gedoe achteraf, want alles is op voorhand duidelijk.
De RebarAssist maakt snel inzichtelijk hoe de wapening uitgewerkt is en wat je gaat bestellen. 3D-modellen met lijnen en kleuren zijn overzichtelijk dankzij handige selectiefuncties; door het selecteren van een onderdeel in de menubalk wordt het direct zichtbaar in het model. Dit borgt ook een snelle en eenvoudige klantenservice: beide partijen zien op het scherm hetzelfde.

Over Betonstaal

Betonstaal.nl is dé website op het gebied van betonstaal in Nederland en België. Sinds de oprichting is de missie: beton voorzien van de slimste en beste kwaliteit betonstaal. Dit gebeurt door betonstaal op maat te maken, maatwerk is de standaard. Betonstaal.nl staat voor kwalitatieve producten en een duurzame oplossing. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd doordat alle productlocaties in Nederland en België gevestigd zijn. Geen overbodige kilometers, gegarandeerde kwaliteit, scherpe prijzen en een snelle levering. Meer info: www.betonstaal.nl

Fotobijschriften:

RebarAssist van Betonstaal.nl geeft de klant inzicht in wat hij precies koopt, hoe de constructie in detail is opgebouwd en hoe hij de wapening moet monteren.

De 3D viewer RebarAssist heeft intuïtieve selectiefuncties, zoals een opsomming van alle losse wapeningselementen en prefabonderdelen van het bouwproject.

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!