De workshop ‘Checklist Persoonlijke Huisstijl’ laat je ontdekken hoe je online zichtbaar bent en gevonden wordt. Jouw uniforme indruk online is je startpunt voor geloofwaardigheid.

Met de Checklist Persoonlijke Huisstijl zet je alles op een rij voor jezelf om een uniforme indruk te maken. Het is de eerste stap om geloofwaardig over te komen in de online zoekresultaten. In je eigen stijl geeft dat je grip op je online zichtbaarheid en hoe je gevonden wilt worden.
De checklist helpt je te bepalen hoe je je online zichtbaarheid verbetert.

Tijdens de workshop worden veel voorbeelden getoond en besproken. Handig als je deze middag ook zelf digitale middelen tot je beschikking hebt, dan heb je het meest profijt van deze workshop.

ETAGO checklist Persoonlijke Huisstijl

Alvast inlezen

Wil je deelnemen aan deze workshop en alvast inlezen? Of eerst meer lezen voor je besluit aan te haken?

In deze blog op ETAGO.nl lees je meer over het onderwerp.

Suzan GroeneveldOver de trainer

Suzan Groeneveld is online marketeer en bekend met niches in het mkb. Met ruim dertig jaar werkervaring in contentmarketing binnen verschillende branches, is ze gespecialiseerd in het juist positioneren van bedrijf of product. Haar klanten adviseert ze over online bedrijfsactiviteiten met de nadruk op hoe zij gevonden worden en zich online presenteren.

Hoe, wat en waar

  • Wanneer: donderdag 14 maart 2019
  • Waar: regio Zwolle
  • Tijd workshop 14.00 – 16.00
  • Tijd netwerkbijeenkomst: 16.00 – 17.00 – met introductie ETAGO en een hapje en drankje
  • Alleen toegankelijk voor ETAGO-leden | waarde netwerkworkshop: 97 euro

Checklist met 7 punten

Aan de hand van de 7 punten in de checklist Persoonlijke Huisstijl ontdek je hoe je online zichtbaar bent en gevonden wordt. Die gaan onder andere over je mailhandtekening, het online vastleggen van je eigen (bedrijfs)naam en het gebruik van (dezelfde) zakelijke foto’s.

Je kunt gratis deelnemen als je lid van ETAGO bent.

Formule netwerkworkshops

De netwerkworkshops van ETAGO bestaan uit 2 onderdelen:

  1. Eerst ga je concreet en praktisch aan de slag met een inhoudelijk onderwerp -> workshop
  2. Daarna is er tijd elkaar te leren kennen -> strategisch netwerken (met lekker hapje en drankje)
    Niet na het workshopdeel naar huis gaan dus, want hier leg je nieuwe contacten!

ETAGO is nieuw en daar profiteer jij van

Voor een vriendenprijs kun je ETAGO 3 maanden verkennen. Je kunt alles lezen en downloaden en deelnemen aan alle bijeenkomsten. Een zelfstandig ondernemer/zzp’er betaalt 19 euro, in loondienst 29 euro, excl. btw.
Word je daarna lid dan betaal je jaarlijks 97 euro (zelfstandig) of 197 euro (werknemer), excl btw.

Hieronder kun je je aanmelden voor deze workshop. Ben je al lid, dan zien we dat direct. Ben je nog geen lid, dan maken we dat zo snel mogelijk in orde voor je en ontvang je de factuur voor 19 of 29 euro. Je kunt deelnemen aan de workshop als het factuurbedrag door ons is ontvangen.

 

Aanmelden netwerkworkshop 'Checklist Persoonlijke Huisstijl'

  • Ik ga akkoord met het lidmaatschapsbedrag van € 19 (zelfstandig) of € 29 (werknemer) excl. btw voor 3 maanden voor 1 persoon, waarvoor ik een factuur ontvang. Voor het eind van deze periode neemt ETAGO contact met mij op over het omzetten naar een jaarlidmaatschap. Er vindt geen automatische verlenging plaats. Mijn gegevens worden ook gebruikt om mij inspiratieblogs te sturen. Ik kan me altijd uitschrijven.