User Avatar

Online cursus free publicity

Lifetime access
All levels
4 lessons
1 quiz
9 students

Wat leuk dat je aan de slag gaat met je free publicity!

In deze cursus ontwikkel je een mediaplan en ontdek je hoe je nieuwswaarde ontwikkelt en de media ervoor interesseert.

De rode draad is intern en extern te onderzoeken wat leeft en speelt, en zo leg je de basis voor nieuwswaardige items die je doelgroepen interesseren. Het werkboek bevat het hele proces om je inventarisatie, strategie, tactiek, en de eerste uitrol van free publicity op te zetten. Ook geeft het boek handvatten voor je medialijst.

In heldere stappen breng je alle facetten in kaart om je media-aanpak op poten te zetten. Je gaat werken met beproefde modellen die door Saskia de Jong zijn ontwikkeld.

Algemene cursusinformatie

De structuur van de cursus is: het ETAGO werkboek is leidend en heeft een chronologische insteek. In de 3 lessen neemt Saskia het werkboek met je door en heb je de gelegenheid tijdens korte oefeningen al e.e.a. in te vullen en concreet te maken. De e-learning is ondersteunend: extra inspiratie, voorbeelden en templates. Dit zijn voor jou opgenomen video’s en tutorials, leeslinks en downloads.
De 3 onderdelen strategie, inventarisatie en acties concretiseren staan per les centraal. Je vindt ze in de e-learning onder de 2e tab: Curriculum.

In de e-learning zitten ook 2 ebooks van Saskia. Die heb je in het laatste deel van de cursus nodig. Ze bevatten relevante kennis die niet in het werkboek zit, maar alleen in die ebooks.

In de e-learning zit een kort afsluitend onderdeel met een slotwoord van Saskia, een quiz met 10 vragen en een link naar een survey waarin je je waardering kenbaar kunt maken, suggesties voor verbetering kunt doen en een quote kunt achterlaten, waarvoor bij voorbaat dank!

Het materiaal bestuderen en huiswerk maken kost ca. 2 uur per week gedurende 6 weken.

Je kunt altijd vragen per mail stellen, bijvoorbeeld over lessen, de inhoud of als je feedback wilt over je ideeën of plannen.

Hier kun je nog eens nalezen wat je hebt aangeschaft. Heb je interesse in aanvullende coaching mail ons dan op info@etago.nl.

Ook voor specifieke vragen of opmerkingen kun je dit mailadres gebruiken.

Veel succes met de cursus!

 

 

 

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Main Content