Netwerkcaroussel

DNA-ETAGO Netwerkcarrousel | 31 maart 2021

door Event, Webinar

Dit Netwerkcarrousel is voorbij. Hier vind je andere events die binnenkort plaatsvinden. Volgend Netwerkcarrousel bijwonen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo ben jij als eerste op de hoogte van de nieuwe events zoals het Netwerkcarrousel.

Nieuwe contacten opdoen, mensen beter leren kennen, sparren over issues en onderwerpen, het is allemaal anders dan voorheen. Beurzen en events zijn online en social talk tijdens een online vergadering zit er vaak maar minimaal in. 

Om de contacten te faciliteren tussen leden van vereniging DNA in de bouw, organiseert ETAGO voor alle leden op 31 maart een netwerkcarrousel. De bijeenkomst bestaat uit twee korte plenaire sessies en 6 netwerkrondes waarin je steeds met andere DNA-leden spreekt. 

Hoe het in zijn werk gaat? Je wordt per 10 minuten met een (of twee) personen ingedeeld. Wat bespreek je dan zoal? Je kunt ervoor kiezen om een van de stellingen of kwesties te bespreken die in de plenaire presentaties aan de orde kwamen. Ken je elkaar niet dan is het natuurlijk ook interessant om jezelf te introduceren, en te kijken wat je voor elkaar kunt betekenen. Aan jou de keus! 

ETAGO faciliteert de meeting en de plenaire sessies, de rest breng jij! 

ETAGO organiseert een netwerkcarrousel voor DNA-leden

In twee uur tijd: 

 • Zijn er 2 korte plenaire sessies 
 • Netwerk je met 6 tot 12 personen
 • Online en heel persoonlijk: 1-op-1 

Plenaire sessies: Saskia de Jong 

en Carl-peter Goossen

Als marketeer en mediakenner in de b2b is Saskia de Jong onder de naam DeJong&Verder al sinds 1995 werkzaam. Zij is de initiatiefnemer van ETAGO en zal je onder andere bijpraten over wat dit platform voor jou kan betekenen. 

Opgeleid als bouwkundig ingenieur en architect houdt Carl-peter zich bezig met diepgaande innovatie in de bouw. Dat komt tot uiting in projecten, hij geeft ook onderwijs en lezingen. Daarnaast is hij directeur van Bouwnext. 
Hij is voorzitter van DNA in de bouw.

Inhoud plenaire sessies

Warm wonen, koel slapen. Nieuwe manier om transitie te realiseren?
Carl-peter Goossen

Huizen gebouwd voor 1964 vormen een lastige categorie: te goed om te slopen, maar duur om te isoleren. Dat isoleren gebeurt steeds meer aan de buitenkant: het hele huis wordt warm ingepakt. Door de isolatie is het behaaglijk in de woonkamer, maar in de slaapkamer is het snel te warm. Zonde van de isolatie op die plek.
In Enschede pakt corporatie Domijn het anders aan. Verschillende ruimten in huis hebben andere verwarmingsbehoeften: constante warmte in woonkamer en keuken, permanente frisheid in de slaapkamers en korte maar krachtige verwarming in de badkamer wanneer die in gebruik is. Thermisch compartimenteren biedt de uitkomst.

Publiciteit in de techniek? Je zit op goud!
Saskia de Jong
Hoe maak je nieuws over de kennis en expertise in de technische sector? Technische hoogstandjes en baanbrekende technische innovaties vinden snel en eenvoudig hun weg naar de media, tot aan het Journaal toe. Maar is een project, machine, product of dienst net iets minder spraakmakend? Ook daarnaar zijn de media en journalisten op zoek. Sterker nog: Kennis en expertise in de techniek zijn goud voor nieuws en een goed verhaal. Saskia geeft je tips voor haakjes om de publiciteit van jouw (technische) verhaal aan op te hangen. 

   Leg nieuwe contacten en verdiep bestaande

  Benieuwd naar de kennis en inspiratie van Saskia en Carl-peter?

  En vooral zin om te netwerken met je vakgenoten, je netwerk uit te breiden, te praten over de nieuwste ontwikkelingen? 

  Doe dan mee op 31 maart en meld je aan! 

  DNA sloot zich begin 2021 aan bij ETAGO. Het betekent dat alle leden van de vereniging tevens kosteloos deelnemer in dit platform zijn. Voordeel is onder meer dat zij korting krijgen op cursussen. Voor hen wordt speciaal deze netwerkcarrousel georganiseerd. 

  Wanneer en voor wie

  • Netwerkcaroussel via Zoom
  • 31 maart 2021 15:30-17:30
  • Voor iedereen die lid is van vereniging DNA in de bouw 
  • Om te netwerken met mensen uit je vakgebied
  • Met korte inhoudelijke plenaire sessies

  Dag(en)

  :

  Uur(s)

  :

  Minute(s)

  :

  Second(s)

  k

  DNA-ETAGO Netwerkcarrousel

  }

  31 maart 2021

  15:30-17:30 uur

  Online

  Jouw investering:

  € 0,0