Download de inspiratiekalender

Download de inspiratiekalender

Wil je meer op je sociale kanalen doen en zichtbaar worden in de meida? Regelmatig content plaatsen op je site en andere kanalen is dan een goede start. Voor veel bedrijven is het echter moeilijk om wekelijks met nieuwe content te komen. De Inspiratiekalender van ETAGO biedt de oplossing. Met 60 data- en andere haakjes krijg je het hele jaarinspiratie en ideeën voor nieuwe content. Je downloadt hem onderaan de pagina. Bonus: met verschillende concrete voorbeelden.

Er zijn verschillende kalenders in omloop om je content te plannen. Ook zijn er sites die algemene haakjes noemen als: ‘Doe een Q&A met je volgers’. Echter hebben wij nog geen kalender kunnen ontdekken die algemene haakjes, bijzondere data en beurzen combineert. Vandaar dat ETAGO voor 2023 de Inspiratiekalender uitbrengt!

60 haakjes voor je content

De Inspiratiekalender is opgedeeld in 4 delen. Elk kwartaal heeft 15 aanhakers verdeeld over 3 categorieën: bijzondere data, beurzen en algemeen. De bijzondere data hebben vooral met (inter)nationale dagen te maken zoals de Dag van de Stagiaire of Duurzame Dinsdag. De beurzen zijn veelal beurzen die interessant zijn voor technische bedrijven, de scope van ETAGO. De algemene aanhakers zijn zaken als de verjaardag van een medewerker of een gewonnen award. Deze zijn per kwartaal ingedeeld maar kunnen (vaak) ook bij andere kwartalen worden gebruikt.

Wil je je haakje gebruiken om in de media te komen? Schrijf dan een mediapitch. ETAGO heeft een artikel geschreven over hoe je met je haakje het best de aandacht van een journalist kan trekken.

Download nu de Inspiratiekalender 2023

PS: Download de Contentkalender om je content te plannen

Leuk al die ideeën, maar dan moet je er wel mee aan de slag! Om meer houvast en structuur te krijgen is het een goed idee om je content tijdig in te plannen. Hiervoor kun je de Contentkalender goed gebruiken. Hier staan overigens ook al enkele aanhakers in. Plan aan het begin van elk kwartaal je content in. Je zult merken dat het je helpt bij het stellen van doelen waarmee je contentmarketing makkelijker intern agendeert.

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!