Aan de slag met Free Publicity in 3 korte video’s

Aan de slag met Free Publicity in 3 korte video’s

Hoe bouw je expertstatus of en hoe leg je contact met journalisten? Waar zijn deze journalisten eigenlijk naar op zoek? Deze vragen worden beantoord in 3 korte video’s in de mini masterclass Free Publicity. In bij elkaar opgeteld 20 minuten in 3 video’s krijg je tipjes van de sluier over een boeiend onderwerp dat Saskia al ruim 3 decennia bezighoudt. Op deze pagina vraag je ze aan, gratis!

Deze tijden vragen om zichtbaarheid en visie. Of eigenlijk: alle tijden vragen daarom. Maar steeds vaker gaat het om betekenis en waarde, om waarachtigheid. Het belang en de kracht van de media manifesteren zich juist nu. Want we zoeken houvast en zijn alert op wat er in de wereld gebeurt. Dat is ook kansrijk voor jouw bedrijf of organisatie.
Voor jouw nieuws en ideeën gebruikmaken van de redactionele kolommen in krant, tijd en website met een goed en nieuwswaardig verhaal, daar gaan deze video’s over. Over free publicity dus. Saskia bundelde deze 3 video’s in de mini masterclass:

  1. De kansen van free publicity voor jouw business
  2. Laat je autoriteit groeien met free publicity
  3. De journalist zoekt jouw ideeën en verhalen

In totaal 20 minuten kennis en ervaring van Saskia die jou kunnen inspireren ook werk te maken van je publiciteit. Je hebt veel kansen!

Je autoriteit groeit met free publicity

Grote kans dat jij werkt in of voor industriële of technische bedrijven, of voor andere sectoren waar de informatiedichtheid hoog is. Kennis en expertise in die sectoren zijn goud voor nieuws en een goed verhaal in de media.

Als je aan naamsbekendheid wilt werken, leads wilt krijgen, je klanten en relaties goed wilt informeren met waardevolle en authentieke content, dan is het een heel goed plan free publicity te integreren in je dagelijkse werk. Je autoriteit kan er door groeien.
De media helpen je met je zichtbaarheid, zonder veel kosten. Ze bieden je graag ruimte, mits je nieuwswaarde biedt en relevantie voor hun lezers en kijkers.

Zonder veel kosten bij je doelgroep in beeld

Free publicity is de goedkoopste manier om op de radar te komen van je doelgroep. Op een onafhankelijke plek: de redactionele kolommen. En met waarde: je leent de autoriteit van het medium. Natuurlijk: je hebt niet altijd de regie. Maar als je niet pro-actief bent, krijg je sowieso geen aandacht. Je krijg er bereik en positie mee in de media en je vindt en bindt er klanten mee.

Aanmelden

Benieuwd geworden? Meld je gratis aan voor de mini-masterclass Free Publicity!

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!