Kalender vakbeurzen 2023 bouw en installatie

Kalender vakbeurzen 2023 bouw en installatie

Naar een overzicht van de vakbeurzen in de bouw, installatie, infra en industrie zochten we al eens eerder, maar we vonden het niet. Veel informatie is verspreid. Daarom maakten wij een handig overzicht van vakbeurzen in 2023. In het overzicht vind je 42 beurzen met betrekking tot de bouw, installatie, infra en industrie. Vooral in Nederland maar ook in Duitsland en Vlaanderen. 

De beurzen staan op datum gerangschikt, inclusief locatie, website en profielomschrijving. Het overzicht is in excel dus je kunt er zelf in je beursplanning mee werken. Je downloadt het onderaan de pagina.

Het schema is handig voor als je met je bedrijf of organisatie aan beurzen deelneemt, en ook als je wilt weten waar je als bezoeker naar toe kunt. Omdat het in excel is gemaakt, kun je het ook direct inpassen in je eigen marketing-documenten.

Download het overzicht

Mis je vakbeurzen?

Is dit overzicht volgens jou niet volledig? Geef het ons door dan passen we het overzicht aan. Hoe completer hoe beter!

 

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!