Ebook ETAGO geeft professional houvast om zich te laten zien

Ebook ETAGO geeft professional houvast om zich te laten zien

Het ebook ‘Laat jezelf zien – bagage voor je eigen stijl’, met 20 actiepunten en de checklist Persoonlijke Huisstijl, geeft je kennis en inspiratie om direct duidelijke en praktische stappen te zetten zodat je meteen (verder) bouwt aan jezelf, je business en je marketing. Door na te denken over wie je bent, wat je wilt en waar je naartoe wilt. Voor jezelf, of de organisatie waar je eigenaar van bent of voor werkt.

Zoek jij ook bagage om aan de bal te blijven? De wereld verandert continu. Hoe creëer je perspectief en houvast voor jezelf, je werk, je leven? Je hebt zo weinig tijd en wilt (moet) zoveel. Veel werk en functies zijn anders dan pakweg 20 jaar geleden en blijven veranderen. Tel daarbij op de overspannen arbeidsmarkt. Waar begin je?

Soft skills tellen meer dan ooit

Stop! Degene met wie jij vooral wedijvert…. ben je zelf! Want hoewel technologie steeds belangrijker wordt, blijft de mens het anker. De basis ben jij!

Soft skills tellen meer dan ooit: empathie, kritisch denken, probleemoplossend vermogen, communicatieve eigenschappen, samenwerken in teams, creativiteit. Juist die stimuleren innovatie en zijn het fundament voor duurzame vooruitgang.

20 actiepunten en een checklist

ETAGO brengt je naar het volgende niveau met 20 concrete acties voor jouw zichtbaarheid in de markt. Samen met de checklist Persoonlijke Huisstijl vormen zij het praktische ebook ‘Laat jezelf zien’. Het geeft de professional grip op zichtbaar zijn. De acties geven je kennis en inspiratie om verder te bouwen aan jezelf, je business en je marketing. Door na te denken over wie je bent, wat je wilt en waar je naartoe wilt. 

ebook ETAGO Laat jezelf zien

Actie: bedenk je rode draad

Een van de 20 actiepunten gaat over je rode draad. Dat is waar je voor gaat, waarmee en waarvan je bekend wilt zijn, waarvoor je iedere dag je bed uitkomt en waarmee jij op plek 1 in Google wilt staan.

Het ebook raad aan die rode draad eens op papier te zetten, en nog beter, er een ‘elevator pitch’ van te maken: een pakkende tekst die kort genoeg is om de ideale klant met wie je in de lift staat te overtuigen met jou in zee te gaan. Het is de basis voor jouw eigen stijl!

Wie kennis en inspiratie opdoet om zich te ontwikkelen, krijgt bagage om aan de bal te blijven

 

Actie: formuleer quotes

Bekwaam je in het formuleren van je gedachten, je mening, je visie. Hoe korter en krachtiger je die op papier krijgt in de vorm van een quote, oneliner of slogan, des te groter je bereik op de moderne sociale kanalen. Een quote is een stellige uitspraak die als het ware op een tegeltje kan.

Is jouw quote tegeltjes-waardig? Deel hem op social kanalen en kijk wat er gebeurt. Je onderscheid je, bovendien worden krachtige uitspraken makkelijk gedeeld. Verfraaid met vormgeving zal het effect van jouw quote nog groter zijn.

Checklist toont hoe je online goed zichtbaar bent

Het ETAGO ebook ‘Laat jezelf zien’ bevat nog 17 andere actiepunten en de checklist Persoonlijke Huisstijl. De eerste stap is om geloofwaardig over te komen in de online zoekresultaten. In je eigen stijl geeft dat je grip op je online zichtbaarheid en hoe je gevonden wilt worden.

Aan de hand van 7 punten in de checklist Persoonlijke Huisstijl ontdek je hoe je online zichtbaar bent en gevonden wordt. Die gaan onder andere over je mailhandtekening, het online vastleggen van je eigen (bedrijfs)naam en het gebruik van (dezelfde) zakelijke foto’s. Het helpt je te bepalen hoe je dat kunt verbeteren.

ebook ETAGO Laat jezelf zien

Inspiratie en concrete handvatten

In dit ebook vind je inspiratie en concrete handvatten om:

  • De aandacht op jou te vestigen
  • De juiste indruk achter te laten
  • Een uniforme (online) weergave te creëren
  • Je professionaliteit te versterken
  • Te bouwen aan je expertstatus

Dit ebook spreekt jou als persoon aan. Ben je werknemer, zelfstandige, of werkgever? Als je een stap verder in je carriėre wilt zetten als werknemer, dan heb je bagage nodig om te groeien.

Ben je werkgever of ben je zelfstandig werkzaam? Je groeit in je ondernemerschap met kennis, inspiratie en goede voorbeelden.

ETAGO brengt je naar het volgende niveau

Het platform ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Op ETAGO is een schat aan kennis en expertise te vinden. Er zijn workshops en netwerkbijeenkomsten. Daar leg je contacten met mensen die begrijpen wat jou bezighoudt.

Het ETAGO ebook ‘Laat jezelf zien’ is niet meer verkrijgbaar.

 

Over de auteur

Saskia de Jong

Als marketeer en mediakenner in de b2b ben ik onder de naam DeJong&Verder al sinds 1995 werkzaam. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal vormt dagelijks mijn rode draad in wat ik voor klanten doe. Ik heb veel ervaring met marketing en communicatie in de technische sector. Ik ben ervan overtuigd dat je je sneller kunt ontwikkelen als je inspiratie vindt bij een netwerk van gelijkgestemden. Dat is de reden waarom ik ETAGO heb opgericht.