ETAGO is het nieuwe platform waar je lid van kunt worden als je in het technische mkb werkt. Je vindt er kennis en inspiratie over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Met als motto: ETAGO brengt je naar het volgende niveau. Het platform is een initiatief van Saskia de Jong, ze is marketeer en mediakenner technisch mkb.

ETAGO bundelt experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen met mensen die in de technische sector werken.

Met kennis en inspiratie online via de website en op bijeenkomsten in het hele land. Daar ontmoet je mensen die begrijpen wat jou bezighoudt en leg je fijne contacten. Een echt netwerk dus dat je veel meerwaarde kan geven.

Voor wie is ETAGO bedoeld?

ETAGO is er voor de ondernemer, de manager, de ondersteunende professional, de zzp’er. Eigenlijk voor iedereen in het technische mkb die zich verder wil ontwikkelen en wil bijblijven in wat er in zijn vak, werk en sector gebeurt.

Waarom is ETAGO opgericht?

Saskia de Jong: ‘Ik ben ervan overtuigd dat je blijven ontwikkelen de sleutel is tot langdurig persoonlijk en zakelijk succes. Want alles verandert: je werk, de maatschappij, zakendoen. Er wordt steeds meer van je verwacht. En: je kunt overal informatie vinden, veel te veel zelfs. Maar waar heb je echt wat aan?

‘Omring je met mensen die ook nieuwsgierig en betrokken zijn, dan groei je iedere dag en haal je het beste uit jezelf’

Saskia: ‘ETAGO verzamelt, verklaart én verbindt via bijeenkomsten in het land. Dat doe ik natuurlijk niet alleen, ook andere experts gaan meedoen.’

ETAGO brengt je naar het volgende niveau
Kijk en luister naar het verhaal van Saskia over ETAGO, live op Infratech 2019.

Zijn er al experts aangehaakt?

‘Ja’, vervolgt online marketeer Suzan Groeneveld, ‘toen Saskia me over haar idee voor ETAGO vertelde werd ik direct héél enthousiast. Want mensen inspireren door kennis en ervaring te delen daar word ik blij van. We hebben ook al andere experts in de startblokken staan.’

Wat kun je bij ETAGO doen?

Op de website vind je praktische artikelen met kennis, inspiratie en voorbeelden. Met downloads zoals ebooks, checklists en werkbladen. Over allerlei onderwerpen organiseert ETAGO netwerkworkshops en cursussen. Sommigen volg je online, andere zijn op locaties in het land. Vandaar: ETAGO brengt je naar het volgende niveau!

En wat is het aanbod?

‘Op dit moment kun je aanhaken voor een vriendenprijs’ vertelt Saskia. ‘ETAGO is natuurlijk hartstikke nieuw en in ontwikkeling. Iedere dag wordt nieuwe content toegevoegd. Dus vandaar.’

3 maanden lang kun je alles uit de site halen wat er in zit en deelnemen aan alle bijeenkomsten. Dat kost 19 euro voor de zelfstandig ondernemer en 29 euro voor wie in loondienst is.

Dit aanbod krijg je omdat we graag iedereen de kans geven 3 maanden lang te ervaren wat deelnemen aan ETAGO voor je kan betekenen. Dus kijk snel op etago.nl.

ebook ETAGO Laat jezelf zienMooie kennismaker

Als praktische kennismaker kun je het ebook ‘Laat jezelf zien’ downloaden.

Daarin beschrijven we 20 concrete acties voor je zichtbaarheid in de markt, in jouw stijl. Een houvast voor iedere professional.

Doen!

 

Zet je carrière in de lift

Als je je laat uitdagen door kennis en inspiratie en je omringt met mensen die ook nieuwsgierig en betrokken zijn, dan groei je iedere dag en haal je het beste uit jezelf!

Zet je plannen om in daden! Goed voorstel? Kom dan nu in actie!

De kwartiermakers van ETAGO: Saskia de Jong en Suzan Groeneveld