Carl-peter Goossen

Opgeleid als bouwkundig ingenieur en architect houd ik me bezig met diepgaande innovatie in de bouw. Dat komt tot uiting in projecten, ik geef ook onderwijs en lezingen. Daarnaast ben ik directeur van Bouwnext. De integrale aanpak is cruciaal voor het optimaliseren van bouwprojecten. Deze aanpak staat aan de basis van mijn bedrijf Bouwnext dat ik in 2007 oprichtte. Het bureau wordt door opdrachtgevers, aannemers en architecten gevraagd om complexe vraagstukken samen op te pakken, met ontwerpmanagement als uitgangspunt.

Jacqueline de Nood

Als de De-Team-Engineer help ik bedrijven met het verbeteren van effectiviteit, betrokkenheid en het resultaat, op een heel praktische en doelgerichte manier. Met mijn Lean-Team-aanpak zorg ik dat de onderlinge interacties goed zijn én blijven. Dat kan veel opleveren: betere communicatie, meer betrokkenheid, meer werkplezier, minder stress, meer respect en vertrouwen, betere samenwerking.

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!

Wilfred van der Meer

“Als je vanuit je passie spreekt, kun je iedereen aansteken”. Mijn naam is Wilfred van der Meer en sinds 2011 ben ik actief als trainer, coach en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, klantbeleving en spreken. Wat vroeger begon met het geven van spreekbeurten heeft zich inmiddels verder ontwikkeld in het geven van trainingen op het gebied van Krachtig Presenteren. Daarnaast word ik regelmatig gevraagd voor het geven van keynotes. Het goed kunnen overbrengen van je boodschap is cruciaal. Of het nu een werkoverleg, een presentatie, een verkooppitch of een keynote is, je hebt een boodschap en je wilt dat deze boodschap goed overkomt. En laat dat nu net iets zijn wat heel veel mensen lastig vinden. Het is ook nogal wat. Je eigen podium pakken en dan krachtig jouw verhaal vertellen. Wat ga je vertellen? Hoe ga je dat vertellen? Hoe houd je de aandacht vast van je publiek? Samen gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat ook jij in staat bent om jouw boodschap krachtig over te brengen waardoor je jouw publiek inspireert en motiveert om samen te gaan voor het maximale resultaat.