Netwerken

ETAGO Netwerkcarrousel | 27 mei 2021

door Event, Netwerkevent

Dit Netwerkcarrousel is voorbij. Hier vind je andere events die binnenkort plaatsvinden. Volgend Netwerkcarrousel bijwonen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo ben jij als eerste op de hoogte van de nieuwe events zoals het Netwerkcarrousel.

Nieuwe contacten opdoen, mensen beter leren kennen, sparren over issues en onderwerpen, het is allemaal anders dan voorheen. Beurzen en events zijn online en social talk tijdens een online vergadering zit er vaak maar minimaal in. 

Om de contacten te faciliteren organiseert ETAGO op 27 mei een netwerkcarrousel. De bijeenkomst bestaat uit een korte plenaire sessie en 6 netwerkrondes waarin je steeds met andere deelnemers spreekt. 

Hoe het in zijn werk gaat? Je wordt per 10 minuten met een (of twee) personen ingedeeld. Wat bespreek je dan zoal? Je kunt ervoor kiezen om een van de stellingen of kwesties te bespreken die in de plenaire presentaties aan de orde kwamen. Ken je elkaar niet dan is het natuurlijk ook interessant om jezelf te introduceren, en te kijken wat je voor elkaar kunt betekenen. Aan jou de keus! 

ETAGO faciliteert de meeting en de plenaire sessies, de rest breng jij! 

ETAGO organiseert een netwerkcarrousel 

In anderhalf uur tijd: 

  • Is er 1 korte plenaire sessie
  • Netwerk je met 6 tot 12 personen
  • Online en heel persoonlijk: 1-op-1 

Plenaire sessie: Suzan Groeneveld

Online marketeer Suzan Groeneveld werkte jarenlang in het toerisme, de botenbouw en de techniek. Zij onderbrak haar loopbaan voor een zeiltocht naar en over de Middellandse Zee, samen met haar man. Tijdens deze reis schreef ze haar ervaringen op in blogs. Ze bouwde haar eigen website en werkte aan haar online profilering en vindbaarheid. Vandaag de dag doet zij dat nog steeds, maar nu voor ondernemers in het mkb. Ze redigeert en vernieuwt, helpt bij productmarketing, social posts, Google Ads en Facebook-campagnes. Suzan Groeneveld is een van de experts van ETAGO. Met blogs en workshops zal zij haar uitgebreide kennis met jou delen.

Inhoud plenaire sessie

Je bedrijf online vindbaar! Hoe doe je dat?

Je hebt een bedrijf en een website en nu wil je daarmee ook online goed vindbaar worden. In deze plenaire sessie legt Suzan uit hoe je zelf controleert hoe je online presentatie er in de zoekresultaten voor staat.

Met een korte uitleg wat je eigenlijk ziet in die gegoogelde resultaten. En hoe je daar invloed op uitoefent.

Met het toevoegen van SEO titels en metabeschrijvingen op je website heb je invloed op de organische zoekresultaten. Terwijl Google Mijn Bedrijf je helpt om je bedrijfsnaam te claimen en de lokale resultaten verbetert.

 Leg nieuwe contacten en verdiep bestaande

Benieuwd naar de kennis en inspiratie van Suzan?

En vooral zin om te netwerken met je vakgenoten, je netwerk uit te breiden, te praten over de nieuwste ontwikkelingen?

Doe dan mee op 27 mei en meld je aan!

Wanneer en voor wie

  • Netwerkcaroussel via Zoom
  • 27 mei 2021 16:00-17:30
  • Om te netwerken met mensen uit je vakgebied
  • Met korte inhoudelijke plenaire sessie

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

k

ETAGO Netwerkcarrousel

}

27 mei 2021

16:00-17:30 uur

Online

Jouw investering:

€ 0,0