ETAGO Over ons

Ontwikkel jezelf, inspireer elkaar, bouw je netwerk

De maatschappij, zakendoen, je werk; alles verandert. Er wordt steeds meer van je verwacht.

Als je je laat uitdagen door kennis en ideeën en je omringt met mensen die ook nieuwsgierig en betrokken zijn, dan groei je iedere dag en haal je het beste uit jezelf.

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb.

Ontwikkel jezelf

Cursussen, workshops, artikelen en tools.

Groeien

Inspireer elkaar

Bijeenkomsten bij jou in de buurt.

Beleven

Bouw je netwerk

Met mensen die snappen wat je bezighoudt.

Versnellen

Hoe werkt ‘t?

Als lid van ETAGO put je uit een schat aan kennis en expertise. De content op de website bevat praktische kennis, tools en voorbeelden.

Je neemt deel aan workshops, cursussen en netwerkbijeenkomsten. Regelmatig ontvang je daarover per mail informatie.

ETAGO is laagdrempelig. Kennis en voorbeelden zijn toegesneden op het technische mkb en kun je direct toepassen. ETAGO verzamelt, verklaart en verbindt. Online en tijdens een regelmatige kop koffie met een fijn netwerk.

Ontdek welke netwerkworkshops van ETAGO voor jou passen

Netwerkworkshops

Introductie webinar ETAGO

Tijdens dit ETAGO introductie webinar vertelt initiatiefnemer Saskia de Jong voor wie dit nieuwe platform is bedoeld, wat je er kunt doen, wat je er aan hebt en wat deelname je kan opleveren. Tijdens dit webinar gaat Saskia ook in op 20 acties die je helpen jezelf...

Checklist Persoonlijke Huisstijl

De workshop 'Checklist Persoonlijke Huisstijl' laat je ontdekken hoe je online zichtbaar bent en gevonden wordt. Jouw uniforme indruk online is je startpunt voor geloofwaardigheid. Met de Checklist Persoonlijke Huisstijl zet je alles op een rij voor jezelf om een...

De experts van ETAGO

Met hun kennis en ervaring dragen de experts veel bij aan het succes van ETAGO. Maar ook bepalend zijn hun betrokkenheid, participatie en zichtbaarheid, of concrete ambities op dat vlak. ETAGO-expert word je dus niet zomaar.

Initiatiefnemer van ETAGO is Saskia de Jong, marketeer en mediakenner technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal vormt dagelijks de rode draad in wat zij voor klanten doet. Haar overtuiging dat je je sneller kunt ontwikkelen als een netwerk van gelijkgestemden je inspireert, is de reden waarom ze ETAGO heeft opgericht.

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Initiator ETAGO

Hans Agterberg

Hans Agterberg

Expert ETAGO

Suzan Groeneveld

Suzan Groeneveld

Expert ETAGO

Jacqueline de Nood

Jacqueline de Nood

Expert Etago

Ontdek welke kennis en inspiratie van ETAGO jou verder brengen

Artikelen