ETAGO Over ons

Ontwikkel jezelf, inspireer elkaar, bouw je netwerk

De maatschappij, zakendoen, je werk; alles verandert. Er wordt steeds meer van je verwacht.

Als je je laat uitdagen door kennis en ideeën en je omringt met mensen die ook nieuwsgierig en betrokken zijn, dan haal je het beste uit jezelf.

ETAGO brengt het technisch mkb praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Om iedere dag te groeien.

Ontwikkel jezelf

Cursussen, workshops, artikelen en tools.

Groeien

Inspireer elkaar

Bijeenkomsten bij jou in de buurt.

Beleven

blank

Bouw je netwerk

Met mensen die snappen wat je bezighoudt.

Versnellen

Leave this field blank
blank

Hoe werkt ‘t?

Als lid van ETAGO put je uit een schat aan kennis en expertise. De content op de website bevat praktische kennis, tools en voorbeelden.

Je neemt deel aan workshops, cursussen en netwerkbijeenkomsten. Regelmatig ontvang je daarover per mail informatie.

ETAGO is laagdrempelig. Kennis en voorbeelden zijn toegesneden op het technische mkb en kun je direct toepassen. ETAGO verzamelt, verklaart en verbindt. Online en tijdens een regelmatige kop koffie met een fijn netwerk.

Ontdek wat ETAGO jou te bieden heeft

Cursus, blog, download of webinar?

ETAGO Contentklas

ETAGO Contentklas

Online contentklas van ETAGO waarmee je kwaliteit en regelmaat van je content productie verhoogt, met structuur en hulp van coach en klas. Nu aanmelden voor 2024!

De experts van ETAGO

Met hun kennis en ervaring dragen de experts veel bij aan het succes van ETAGO. Maar ook bepalend zijn hun betrokkenheid, participatie en zichtbaarheid, of concrete ambities op dat vlak. ETAGO-expert word je dus niet zomaar.

Initiatiefnemer van ETAGO is Saskia de Jong, marketeer en mediakenner technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal vormt dagelijks de rode draad in wat zij voor klanten doet. Haar overtuiging dat je je sneller kunt ontwikkelen als een netwerk van gelijkgestemden je inspireert, is de reden waarom ze ETAGO heeft opgericht.

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Initiator ETAGO

Suzan Groeneveld

Suzan Groeneveld

Expert ETAGO

Ontdek welke kennis en inspiratie van ETAGO jou verder brengen

Artikelen