Gratis Masterclass Contentmarketing

Gratis Masterclass Contentmarketing

De marketing van vandaag de dag focust op contentmarketing: je klant waardevolle content bieden: oplossingen, antwoorden, uitleg, inspiratie. Maar wat doe je wanneer, hoe en in welke vorm? Met een slimme en haalbare aanpak blijf je door de bomen het bos zien en haakt je klant aan. Iedereen kan wel een blog schrijven of een folder ontwerpen. Pakkende content én een structuur voor nu en straks, dát zijn je uitdagingen. Hoe je dit doet staat centraal in de masterclass contentmarketing.

Content maken waar een ander écht wat aan heeft, die informeert en overtuigt. Wil jij dat ook? Kun je niet wachten om impact te maken met waardevolle blogs, artikelen, folders enz? Je weet dat je klanten, je doelgroepen op zoek zijn. Naar antwoorden op vragen, naar oplossingen voor problemen en uitdagingen. Bied jij waarde en de relevantie die de ander zoekt? Ga jij voorbij de commerciële prietpraat en algemeenheden die iedereen bezigt? Maak ze enthousiast met informatie waar ze wat aan hebben, die hen verder helpt. Je zet je doelgroepen in vuur en vlam voor jouw aanbod, dankzij ijzersterke contentmarketing! Het komt allemaal aan de orde in de masterclass Op koers met je contentmarketing van Saskia de Jong via haar site DeJong&Verder.

 

Programma masterclass Contentmarketing

  • We gaan het hebben over de waarde en kansen van contentmarketing in jouw markt.
  • Over het belang van focus en structuur en hoe je dat doet.
  • Hoe je met een contentmodel je aanpak en effect kunt maximaliseren.
  • Je doet kennis op en krijgt ideeën om ook van jouw contentmarketing een succes te maken.

Online masterclass

Op 7 september 2023 van 09:00 tot 10:00 uur

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging. De deelnamelink ontvang je daags voor de masterclass. De mails zouden in je spambox terecht kunnen komen, dus wees daar alert op.

Leuk als je meedoet! 

PS: Saskia de Jong is al een paar decennia actief met het organiseren van contentmarketing voor klanten in de technische b2b. Meer over haar aanpak daarvan lees je op haar eigen website.

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!