Gratis Masterclass Free Publicity

Gratis Masterclass Free Publicity

Je weet dat het goed is om in de media te komen en dat dit veel kansen biedt. Toch komt het er niet van om het structureel in de agenda te zetten. Het blijft bij incidentele acties. Wil je er nu echt mee aan de slag? Doe dan mee met de gratis online masterclass die mediamaker Saskia de Jong geeft over de waarde en kansen van free publicity voor je zichtbaarheid in de markt. Je doet kennis en inzicht op hoe je van een nieuwswaardig topic onweerstaanbaar nieuws maakt en krijgt tips hoe je een journalist interesseert voor jouw nieuws en ideeën.

Free publicity is de goedkoopste manier om op de radar te komen van je doelgroep. Op een onafhankelijke plek: de redactionele kolommen. Zo kun jij een gewaardeerde nieuwsbron worden.

Waarschijnlijk weet je best dat in de media komen kansrijk voor je kan zijn. Maar het komt er op de een of andere manier niet van het structureel op de agenda te zetten en blijft bij incidentele acties. Je denkt dat wat je doet weinig of geen nieuwswaarde heeft, je hebt schroom om contact met de media op te nemen. En je weet niet welke media openstaan voor jouw informatie.

Online masterclass free publicity

Wil je er nu echt mee aan de slag? Dit komt aan bod:

  • We gaan het hebben over de waarde en kansen van free publicity voor je zichtbaarheid in de markt.
  • Over het versturen van persberichten naar de media die jouw doelgroepen lezen.
  • Ze geeft je tips hoe je een journalist interesseert voor jouw nieuws en ideeën.
  • Je doet kennis en inzicht op naar welke soort informatie de media op zoek zijn.

Structuur geeft gratis media-aandacht

Deze aanpak structureert je free publicity en levert je gratis media-aandacht op. Want ook in jouw sector zijn er tientallen media die dagelijks betrouwbare informatie zoeken.

Online masterclass

Op 6 september 2023 van 09:00 tot 10:00 uur

De kracht van de media maakt het onverminderd relevant om je nieuws te verspreiden en een relatie met redacties en journalisten op te bouwen. Wie zichtbaar is wordt gevraagd en vergroot zijn invloed. Daarom: agendeer gratis publiciteit en schakel hulp in als je maximaal effect wilt. Op jouw nieuws wordt gewacht!

Leuk als je meedoet! De deelnamelink krijg je daags ervoor toegestuurd.

PS: Saskia de Jong is al een paar decennia actief met het organiseren van free publicity voor klanten in de technische b2b. Meer over haar aanpak daarvan lees je op haar eigen website.

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!