Groeiprogramma ETAGO

Groeiprogramma ETAGO

Mastermind jezelf én je onderneming naar het volgende niveau

Het is code rood voor de mensheid. Analyses en rapportages zoals het nieuwste VN-klimaatrapport zijn snoeihard: het fossiele tijdperk loopt op zijn eind, het moet. Hoe krijgen we dit voor elkaar? Alleen maar polderen is niet de oplossing, het vraagt namelijk leiderschap en een nieuwe kijk op de economie. In alle lagen van de maatschappij, juist in het bedrijfsleven.

ETAGO biedt ambitieuze doorpakkers een groeiprogramma van een jaar, waardoor je – samen met andere professionals – als mens groeit en in je onderneming en vakgebied het pad inslaat naar duurzame groei.
Maak Nederland schoner en leuker. Je hoeft niet de wereld te redden, een klein stukje is al de goede aanzet.

Laten we het realistisch bekijken: 1 euro in de fossiele economie kost ons als maatschappij op dit moment 3 euro. In de nieuwe, schone economie is dat precies andersom. De economie speelt een grote rol: hij moet omgebogen worden zodat het geld de drijfveer wordt om het anders te doen. Maar hoe dan?

Dit (en meer) komt aan de orde

 • Duurzaam ondernemen en leiderschap
 • Sociaal innoveren
 • Gedrag van mensen en bedrijven / klantpsychologie
 • Verdienen met verduurzamen
 • Financial engineering
 • Waardestrategieën voor duurzame bedrijfsgroei
 • Expertisemarketing
 • Communicatie / nieuwsmanagement
 • Samenwerken / teambuilding
 • Procesmanagement / lean management
Saskia en Carl-peter

Saskia en Carl-peter

Experts bij Etago

Coaching en begeleiding

Het ETAGO Groeiprogramma is een initiatief van technisch marketeer Saskia de Jong en ontwerpmanager Carl-peter Goossen. Saskia is samen met Carl-peter al bij veel projecten betrokken geweest die vernieuwing in de bouwsector stimuleren, ook internationaal. Zij kennen elkaar meer dan 30 jaar en vinden elkaar in nieuwe ideeën en activiteiten die mensen en organisaties naar het volgende niveau brengen.

Voor dit groeiprogramma werken zij samen met een keur van experts.

Saskia is ook de initiatiefnemer van ETAGO.

Nodig: enthousiaste mensen met elan

De maatschappij heeft enthousiaste en ambitieuze mensen nodig die het elan hebben om in hun (technologisch) vakgebied het roer te kunnen en durven omgooien. De politiek doet dat niet; die kent de ins en out van de werkvloer niet en loopt achter de feiten aan. De interim manager die even binnenkomt om te veranderen doet het ook niet.

Ombuigen en doorpakken om te veranderen

Wie doen het wel? De mensen in de bedrijven zelf die durven te veranderen, jij!

Dat is niet makkelijk en vraagt nieuwe skills, juist voor diegenen die een technisch vak hebben of technisch zijn opgeleid. Financial engineering, marketing, leiderschap, luisteren naar de tegenstanders om afgewogen en met goede argumenten om te buigen en door te pakken voor verandering.
Leren van elkaar. Voor duurzame groei van het bedrijf. En voor een betere wereld, voor onze toekomst en die van onze kinderen.

Commercieel verandert alles, de klant zit aan de knoppen. Iedereen zoekt de connectie met mensen, niet meer met producten. Ze zoeken betekenis.

De nieuwe uitdaging is: maak de toegevoegde waarde van je producten en diensten zo relevant mogelijk voor je klant, met een ijzersterke positie.

Groeien door te leren van elkaar

In dit groeiprogramma van het technisch mkb-platform ETAGO ga je een jaar samen op met een kleine zorgvuldig samengestelde groep mensen die willen vernieuwen en verbeteren. Je groeit door te leren van elkaar. Meer en anders dan wat je leert in de gemiddelde MBA-cursus,  of cursus duurzaamheid.

Aan dit programma werken experts mee die hun sporen in hun vakgebied hebben verdiend. Ze dragen hun expertise graag over aan mensen die het verschil willen maken. Met hun kennis en begeleiding kun jij aan de slag.

Verrijk jezelf met nieuwe kennis, tools en skills om jezelf en je onderneming naar het volgende niveau te brengen.
Het groeiprogramma start als pilot in 2022.

Start pilot in 2022

Live en online, 1op1 en samen,
mét e-learning

 • Persoonlijke intake vooraf
 • Regelmatige live groepsmeetings op fijne locaties
 • Online groeicolleges en groepsmeetings
 • Vast patroon van online 1-op-1 meetings met coach
 • Bedrijfs- en/of projectbezoeken
 • Toegang tot ETAGO e-learning: trainingen, cursussen, webinars

Voor wie is dit programma?

De ambitieuze professional met HBO-denk- en werkniveau en minimaal een tiental jaar werkervaring, werkzaam in industrie of techniek, die invloed en impact wil hebben in de veranderende maatschappij, zakelijk en privé.
Gamechanger voor toekomstige business, het verschil willen maken.

Doe mee aan de ETAGO Groeidag

Wil je meer weten over dit groeiprogramma, is je interesse gewekt? Natuurlijk ga je niet zo maar instappen na het lezen van deze tekst, kom daarom naar de ETAGO Groeidag!

Dit is een live bijeenkomst (dagdeel) waarin we het groeiprogramma toelichten en stukjes van de inhoud delen. Experts die meedoen met het groeiprogramma zijn aanwezig en geven een korte presentatie. Er is ruim de gelegenheid voor onderling contact en netwerken.
Locatie: midden-Nederland.

Let op: tijdens de groeidag krijg je een aanbod om tegen gereduceerd tarief mee te doen met het ETAGO Groeiprogramma dat in 2022 gaat draaien. 

Interesse als expert of als deelnemer? Klik op de button en geef aan dat je meer informatie wilt. We houden je dan op de hoogte van de ETAGO Groeidag en ontmoeten je er graag.

Gegarandeerd doe je er inspiratie op voor je onderneming, je persoonlijke groei en/of je marketing. Voor deelname betaal je slechts een bijdrage in de kosten.

k

ETAGO Groeidag

}

Nog niet bekend

Midden-Nederland

Ik heb interesse in de ETAGO Groeidag