ETAGO Impact StartUp

door Cursus

Ontdek binnen een maand hoe jij het verschil maakt in je markt

Je bent als manager of ondernemer succesvol in wat je doet, en je wilt jezelf of je bedrijf meer laten zien. Je kunt de maatschappij een beetje mooier en beter maken. Je marketing en communicatie kan een impuls gebruiken, maar je hebt het zakelijk beredruk.

Als dit jouw werkelijkheid is, dan heb je een slimme aanpak nodig, in plaats van harder te gaan werken of (nog erger..) langer uit te stellen. De wereld wacht op jouw expertise!

Meer zichtbaarheid en bereik dankzij een goed plan? Doe dan mee aan de Impact StartUp van ETAGO. In dit programma met 10 online ‘snelkookpan’ lessen ontdek je waarmee jij impact maakt en hoe je dat doet.

Aan het eind heb je jouw Impact Canvas gemaakt, klaar voor de uitrol! Zonder enorme studie en grote investeringen.

Dit levert de Impact StartUp op:

 • In een maand tijd het fundament van je impact ontdekken
 • De basis voor je expertstatus scherp krijgen, klaar voor de uitrol
 • Goed te concretiseren dankzij handig werkmateriaal: video + werkblad
 • Aan het eind heb je een gevuld Impact Canvas
 • Extra optie: nog meer inzicht en inspiratie tijdens live slotbijeenkomst

 

Je ontvangt een video + werkblad over:

 1. Wat jou (en je organisatie) uniek maakt 
 2. Kruip in de huid van de klant
 3. Wie kan jou inspireren?
 4. De wereld wacht op jouw kennis
 5. Ontwikkel je neus voor nieuws
 6. Doe het samen met partners
 7. Zorg dat je boodschap overtuigt
 8. Vertel een verhaal
 9. Verras je publiek
 10. Wrap up huiswerk

Tot slot concretiseer je je plan op basis van wat je in de Impact Startup-werkbladen noteerde. Hiervoor ontvang je het werkblad Impact Canvas.

Straks consequent werken aan je impact? Met de Impact StartUp doe je een forse dosis inspiratie op om daar een gewoonte van te maken.

Dit zeggen eerdere deelnemers:

Drie keer in de week bezig zijn is een goed ritme waardoor ik zelf meer heb gedaan en in gang heb gezet dan verwacht. Het effect van de Impact StarUp was dat het ongemerkt de hele dag in mijn hoofd zat. Het groepscontact tijdens de live meeting en de wisselwerking van sparren met elkaar vond ik onbetaalbaar. Het leverde mij een heel goede tip op ons familiebedrijf meer in onze marketing mee te nemen. – Marina Septer, Ventistone

Saskia heeft mij een maand lang uitgedaagd na te denken over mijn impact. Het voelde als een snelkookpan, met een ritme dat mij goed paste en hielp te focussen. De video’s en opdrachtvellen waren een goede systematische hulp. Ik associeerde haar al met ‘denk es goed na over je communicatie’. Met mijn deelname aan de Impact Startup kreeg zij dat voor elkaar. – Rolia Wiggelinkhuijsen, Stichting Blauwzaam

De Impact StartUp was voor mij een goede trigger om een maand lang kort maar krachtig bezig te zijn met mijn impact en gaf mij een totaalplaatje. De hoge frequentie werkte voor mij heel goed. Het was echt onderdeel van de opstart van mijn dagritueel en daardoor zat het constant in m’n hoofd. Saskia kreeg voor elkaar dat ik er steeds mee bezig was, ook in het weekend en tijdens de hond uitlaten! – Egbert de Jong, JongZeeuw Architecten

 

Impact StartUp

€ 49

Impact StartUp + event 28.9

€ 97

Saskia de Jong

Saskia de Jong

marketeer en media expert technisch mkb

Over coach Saskia de Jong

Als marketeer en media-expert in de b2b is Saskia de Jong onder de naam DeJong&Verder al sinds 1995 werkzaam.

Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal vormt dagelijks de rode draad in wat zij voor klanten doet. Ze heeft veel ervaring met marketing en communicatie in de technische sector. Saskia is vertrouwd met alle communicatievormen en kennisoverdracht die klanten waarde bieden.

Saskia wordt met name gewaardeerd om haar inspirerende kennis die deelnemers veelal direct in eigen praktijk kunnen toepassen. Zij vinden haar motivatie en enthousiasme inspirerend. Haar bruikbare en verzorgde werkmateriaal, zoals checklists en werkboeken, staat hoog aangeschreven. Saskia is de initiatiefnemer van ETAGO.

Hoe, wat en waar

Je kunt op ieder moment starten, het is een individuele cursus.

De 1e impactvideo en het bijbehorende werkblad ontvang je in de mailbox nadat wij je betaling hebben bevestigd. De volgende 9 volgen steeds per 3 dagen. Verwacht hiermee steeds een half uur tot een uur bezig te zijn.

Kom naar de live slotbijeenkomst!

Per kwartaal kun je meedoen aan een live slotbijeenkomst. Hier doe je nieuwe inzichten en inspiratie op en kun je je Impact Canvas verder concretiseren. En je komt in contact met andere deelnemers! De eerstkomende (met lunch!) is op:

Donderdag 28 september van 10.00 tot 13.30 uur

Live slotbijeenkomst nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Impact StartUp

‘t Zit een maand lang in je hoofd!

Het slimme en aantrekkelijke van de Impact StartUp is dat je in een maand tijd een  logische opvolging van korte momenten met inspiratie krijgt aangeboden.

Met als effect dat je er vrijwel dagelijks even mee bezig bent. Vorige deelnemers zeggen dit ook! Daardoor zit ‘t een maand in je hoofd en wen je aan een nieuwe gewoonte: consequent bezig zijn met aan je impact te werken!

Impact StartUp

€ 49

Impact StartUp + event 28.9

€ 97

Na de zomer meer zichtbaarheid en bereik? Start dan met de Impact Startup! In 10 ‘snelkookpan’ lessen ontdek je hoe. Aan het eind heb jij een concreet plan.
Neem hiermee even gas terug deze zomer, om na de zomer te knallen!