Tijdens dit introductie webinar vertelt ETAGO-initiatiefnemer Saskia de Jong over de 20 acties die je helpen jezelf professioneel en doelgericht te laten zien. Om zichtbaar te zijn in jouw markt, in jouw stijl. Het geeft je als professional houvast om je te laten zien.

Iedereen is in beweging, om een slimmere medewerker te zijn, een aantrekkelijker werkgever, een betrouwbaarder zakenpartner, een pro-actievere collega. ETAGO heeft er een ebook over geschreven: Laat jezelf zien – bagage voor jouw eigen stijl

Ze gaat tijdens dit introductie webinar ook in op ETAGO zelf: voor wie dit nieuwe platform is bedoeld, wat je er kunt doen, wat je er aan hebt en wat deelname je kan opleveren.

Saskia de JongOver Saskia

Als marketeer en mediakenner in de b2b is Saskia de Jong onder de naam DeJong&Verder al sinds 1995 werkzaam. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal vormt dagelijks haar rode draad in wat zij voor klanten doet. Ze heeft veel ervaring met marketing en communicatie in de technische sector.
Saskia is de initiatiefnemer van ETAGO.

Volgende webinar ETAGO

Het eerstkomende webinar vindt plaats op: 21 augustus van 10 tot 11 uur.

Je volgt dit webinar lekker comfortabel vanaf je eigen werkplek. Je hoeft de deur niet uit en doet toch leerzame kennis en inspiratie op!

Deelname aan het webinar is gratis.

webinar ETAGO

ETAGO is nieuw en daar profiteer jij van

Voor een vriendenprijs kun je ETAGO 3 maanden verkennen. Je kunt alles lezen en downloaden en deelnemen aan alle bijeenkomsten. Een zelfstandig ondernemer/zzp’er betaalt 19 euro, in loondienst 29 euro, excl. btw.
Word je daarna lid dan betaal je jaarlijks 97 euro (zelfstandig) of 197 euro (werknemer), excl btw.

Aanmelden webinar

Benieuwd hoe je jezelf (nog beter) kunt laten zien? Benieuwd naar ETAGO? Hieronder meld je je aan voor het webinar.

Direct na aanmelding ontvang je een bevestiging. Daags voor het webinar ontvang je de mail met een link om deel te nemen.

Aanmelden introductie webinar ETAGO

  • * Jouw gegevens worden alleen gebruikt om je inspiratieblogs te sturen. Je kunt je altijd uitschrijven.