Krachtig presenteren

Krachtig presenteren: van inhoud naar impact | 23 juni 2021

door Webinar

Dit evenement is voorbij. Kijk hier voor komende events. Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.  

Wat zorgt er nu voor dat sommige presentaties je bij blijven? 

Hoe kun je er voor zorgen dat het publiek geboeid naar je blijft luisteren?

Waarom is het nu zo belangrijk om niet te veel te vertellen? 

Na dit webinar heb jij antwoord op al deze vragen en ben jij in staat om zelf sneller, makkelijker en gestructureerder een presentatie te geven.

Er is niks zo frustrerend als het geven van een presentatie waarbij je publiek afhaakt. Je hebt er uren voorbereiding inzitten en het resultaat valt je enorm tegen. Dat kan anders.

Wat ga je leren?

In een uur tijd leer je: 

  • De opbouw van de ideale presentatie
  • De essentiële onderdelen van de ideale presentatie
  • Wat belangrijker is: Wat je vertelt of hoe je het vertelt.

In een webinar van 45 min ga je dit samen met Wilfred van der Meer ontdekken en heb je aan het einde van het zoominar een perfecte template om zelf mee aan de slag te gaan. Natuurlijk is er na afloop ruimte voor het stellen van vragen.

Wilfred van der Meer

“Als je vanuit je passie spreekt, kun je iedereen aansteken”.  Wilfred van der Meer is sinds 2011 actief als trainer, coach en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, klantbeleving en spreken bij Leer Spreken. Wat vroeger begon met het geven van spreekbeurten heeft zich inmiddels verder ontwikkeld in het geven van trainingen op het gebied van Krachtig Presenteren. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd voor het geven van keynotes.

Het goed kunnen overbrengen van je boodschap is cruciaal. Of het nu een werkoverleg, een presentatie, een verkooppitch of een keynote is, je hebt een boodschap en je wilt dat deze boodschap goed overkomt. En laat dat nu net iets zijn wat heel veel mensen lastig vinden.

Het is ook nogal wat. Je eigen podium pakken en dan krachtig jouw verhaal vertellen.

Pak je podium en vertel krachtig je verhaal

Wat ga je vertellen?

Hoe ga je dat vertellen?

Hoe houd je de aandacht vast van je publiek?

Samen gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat ook jij in staat bent om jouw boodschap krachtig over te brengen waardoor je jouw publiek inspireert en motiveert om samen te gaan voor het maximale resultaat.

Meld je aan en doe inspiratie op

Geef jij regelmatig presentaties maar heb je het gevoel dat je er meer uit kunt halen?

Vind je het geven presentaties niet leuk en wil je hier meer plezier in krijgen? 

Goed nieuws. Na dit webinar ben jij in staat om sneller een goede presentatie voor te bereiden en ben je in staat om je boodschap krachtiger over te brengen.

Wijs je collega’s op dit unieke zoominar. Geloof ons. Daar doe je ze een groot plezier mee. Eén ding is zeker. Wij hebben er zin in om jou en jouw collega’s te inspireren en motiveren op het gebied van Krachtig presenteren.

Heb jij ook zo’n herinnering dat je een presentatie gaf en dat je dacht: “laat dit snel afgelopen zijn”. Reken hier definitief mee af en presenteer krachtig en met meer plezier.

Wanneer en voor wie

  • Webinar via Zoom
  • 23 juni 11:00-12:00
  • Voor iedereen die wil leren hoe ze krachtig presenteren
  • Gratis

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

k

Webinar: Krachtig presenteren

}

23 juni 2021

11:00-12:00

Online

Jouw investering:

€ 0,0