Laat jezelf zien – bagage voor jouw eigen stijl

Laat jezelf zien – bagage voor jouw eigen stijl

In de workshop ‘Laat jezelf zien – bagage voor jouw eigen stijl’ doe je kennis en inspiratie op om direct duidelijke en praktische stappen te zetten waarmee je meteen (verder) bouwt aan jezelf, je business en je marketing. Door na te denken over wie je bent, wat je wilt en waar je naartoe wilt. Voor jezelf, of de organisatie waar je eigenaar van bent of voor werkt.

Iedereen is in beweging, om een slimmere medewerker te zijn, een aantrekkelijker werkgever, een betrouwbaarder zakenpartner, een pro-actievere collega. Tijdens deze workshop denk je na over 20 acties die je helpen jezelf professioneel en doelgericht te laten zien. Om zichtbaar te zijn in jouw markt, in jouw stijl. Je werkt met een werkblad en een checklist.

Saskia de JongOver de trainer

Als marketeer en mediakenner in de b2b is Saskia de Jong onder de naam DeJong&Verder al sinds 1995 werkzaam. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal vormt dagelijks haar rode draad in wat zij voor klanten doet. Ze heeft veel ervaring met marketing en communicatie in de technische sector.
Saskia is de initiatiefnemer van ETAGO.

Hoe, wat en waar

Op dit moment is geen workshop gepland. Schrijf je in voor de ETAGO nieuwsbrief als je op de hoogte wil blijven. Zo weet jij als een van de eersten wanneer er een nieuwe netwerkworkshop gepland staat!

ETAGO tips zichtbaarheidWat wel kan: je aanmelden voor de reeks tips per mail met 20 kansen voor jouw zichtbaarheid in de markt. Schrijf je in en ontvang iedere week een mail met 1 concrete actie.

 

Soft skills tellen meer dan ooit

Empathie, kritisch denken, probleemoplossend vermogen, communicatieve eigenschappen, samenwerken in teams, creativiteit. Soft skills tellen meer dan ooit. Juist die stimuleren innovatie en zijn het fundament voor duurzame vooruitgang. Ze staan vanmiddag centraal.

Formule netwerkworkshops

De netwerkworkshops van ETAGO bestaan uit 2 onderdelen:

  1. Eerst ga je concreet en praktisch aan de slag met een inhoudelijk onderwerp -> workshop
  2. Daarna is er tijd elkaar te leren kennen -> strategisch netwerken (met lekker hapje en drankje)
    Niet na het workshopdeel naar huis gaan dus, want hier leg je nieuwe contacten!

 

 

 

Over de auteur

Saskia de Jong

Als marketeer en mediakenner in de b2b ben ik onder de naam DeJong&Verder al sinds 1995 werkzaam. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal vormt dagelijks mijn rode draad in wat ik voor klanten doe. Ik heb veel ervaring met marketing en communicatie in de technische sector. Ik ben ervan overtuigd dat je je sneller kunt ontwikkelen als je inspiratie vindt bij een netwerk van gelijkgestemden. Dat is de reden waarom ik ETAGO heb opgericht.