In de workshop ‘Laat jezelf zien – bagage voor jouw eigen stijl’ doe je kennis en inspiratie op om direct duidelijke en praktische stappen te zetten waarmee je meteen (verder) bouwt aan jezelf, je business en je marketing. Door na te denken over wie je bent, wat je wilt en waar je naartoe wilt. Voor jezelf, of de organisatie waar je eigenaar van bent of voor werkt.

Iedereen is in beweging, om een slimmere medewerker te zijn, een aantrekkelijker werkgever, een betrouwbaarder zakenpartner, een pro-actievere collega. Tijdens deze workshop denk je na over 20 acties die je helpen jezelf professioneel en doelgericht te laten zien. Om zichtbaar te zijn in jouw markt, in jouw stijl. Je werkt met een werkblad en een checklist.

Alvast inlezen

Wil je deelnemen aan deze workshop en alvast inlezen? Of eerst meer lezen voor je besluit aan te haken?

In deze blog op ETAGO.nl lees je meer over het onderwerp.

Saskia de JongOver de trainer

Als marketeer en mediakenner in de b2b is Saskia de Jong onder de naam DeJong&Verder al sinds 1995 werkzaam. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal vormt dagelijks haar rode draad in wat zij voor klanten doet. Ze heeft veel ervaring met marketing en communicatie in de technische sector.
Saskia is de initiatiefnemer van ETAGO.

Hoe, wat en waar

Op dit moment is geen workshop gepland.

Soft skills tellen meer dan ooit

Empathie, kritisch denken, probleemoplossend vermogen, communicatieve eigenschappen, samenwerken in teams, creativiteit. Soft skills tellen meer dan ooit. Juist die stimuleren innovatie en zijn het fundament voor duurzame vooruitgang. Ze staan vanmiddag centraal.

Je kunt gratis deelnemen als je lid van ETAGO bent.

Formule netwerkworkshops

De netwerkworkshops van ETAGO bestaan uit 2 onderdelen:

  1. Eerst ga je concreet en praktisch aan de slag met een inhoudelijk onderwerp -> workshop
  2. Daarna is er tijd elkaar te leren kennen -> strategisch netwerken (met lekker hapje en drankje)
    Niet na het workshopdeel naar huis gaan dus, want hier leg je nieuwe contacten!

ETAGO is nieuw en daar profiteer jij van

Voor een vriendenprijs kun je ETAGO 3 maanden verkennen. Je kunt alles lezen en downloaden en deelnemen aan alle bijeenkomsten. Een zelfstandig ondernemer/zzp’er betaalt 19 euro, in loondienst 29 euro, excl. btw.
Word je daarna lid dan betaal je jaarlijks 97 euro (zelfstandig) of 197 euro (werknemer), excl btw.

Hieronder kun je je aanmelden voor deze workshop. Ben je al lid, dan zien we dat direct. Ben je nog geen lid, dan maken we dat zo snel mogelijk in orde voor je en ontvang je de factuur voor 19 of 29 euro. Je kunt deelnemen aan de workshops als het factuurbedrag door ons is ontvangen.

 

Aanmelden netwerkworkshop 'Laat jezelf zien - bagage voor jouw eigen stijl'

  • Ik ga akkoord met het lidmaatschapsbedrag van € 19 (zelfstandig) of € 29 (werknemer) excl. btw voor 3 maanden voor 1 persoon. Voor het eind van deze periode neemt ETAGO contact met mij op over het omzetten naar een jaarlidmaatschap. Er vindt geen automatische verlenging plaats. Mijn gegevens worden ook gebruikt om mij inspiratieblogs te sturen. Ik kan me altijd uitschrijven.