Winnen kun je leren

Interactief webinar | Winnen kun je leren | 13 oktober 2021

door Netwerkevent

Nieuwe contacten opdoen, mensen beter leren kennen, sparren over issues en onderwerpen, het is allemaal anders dan voorheen. Elkaar online ontmoeten is een blijvertje, maar social talk zit er vaak maar minimaal in. Daar breng en de events van ETAGO verandering in!

Op 13 oktober organiseren wij het interactieve webinar ‘Winnen kun je leren’, met medewerking van voormalig bonds- en mental coach Rob Wuijster:

Je kunt nog zoveel kwaliteit, vaardigheden, kennis en talent hebben, maar als je geen winnaarsmentaliteit hebt kun je nooit optimaal presteren.”

Format interactief webinar

In 1,5 uur tijd: 

 • Geeft een expert een inspiratiesessie
 • Praat je daarover na in kleine netwerkgroepjes 
 • Doe je nieuwe contacten op
 • Online én persoonlijk
Rob Wuijster

Over de expert: Rob Wuijster

Rob is drie keer met het Zwitserse Grasshoppers en HC Olten naar een Europacup hockey voor clubteams geweest en heeft daar goede resultaten behaald. Twee keer gepromoveerd en gehandhaafd in de hoogste poule.
Vervolgens werd hij bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en van de heren onder de 21 jaar. Met Zwitserland won hij twee keer brons tijdens de Europacup zaalhockey.

Als mental coach was hij werkzaam bij twee voetbalclubs in de Jupiler League, de Nederlandse Rugby bond en bij de Nederlandse IJshockeybond.
Momenteel is Rob Wuijster motivational speaker.

Inhoud inspiratie sessie

Je kunt nog zoveel kwaliteit, vaardigheden, kennis en talent hebben, maar als je geen winnaarsmentaliteit hebt kun je nooit optimaal presteren.
Topsporters doen alles en laten alles om hun doel te bereiken. Deze winnaarsmentaliteit brengt hun uiteindelijk ook succes!

Als je ambitieus bent en optimale resultaten wilt behalen is het hebben van een winnaarsmentaliteit in het ondernemen en in je carrière noodzakelijk!

Tijdens deze inspiratiesessie van 30 minuten vertelt Rob Wuijster hoe je bij jezelf een winnaarsmentaliteit kunt ontwikkelen waardoor je je doelen uiteindelijk bereikt.

Verwacht een inspirerende, energieke, praktisch gerichte en dynamische 30 minuten die zéér plezierig zijn om mee te maken.

   Leg nieuwe contacten en verdiep bestaande

  Benieuwd naar het verhaal van Rob Wuijster? 
  En vooral zin om de stof toe te passen met je vakgenoten en zo je netwerk uit te breiden?

  Doe dan mee op 13 oktober en meld je aan! 

  Hoe het interactieve webinar in zijn werk gaat? Na de presentatie van Rob praat je met vakgenoten er over na. Zo reflecteer je op (nieuwe) kennis én doe je nieuwe contacten op of verdiep je bestaande! 

  ETAGO faciliteert de meeting en de inspiratiesessie, de rest breng jij!

  Wat, wanneer en voor wie

  • Interactief webinar via Zoom
  • 13 oktober 2021 15:30-17:30
  • Voor iedereen die zich betrokken voelt bij ETAGO of eens wil meemaken wat er bij ons gebeurt
  • Om praktisch bezig te zijn met mensen uit je vakgebied

  Dag(en)

  :

  Uur(s)

  :

  Minute(s)

  :

  Second(s)

  k

  Interactief webinar Winnen kun je leren

  }

  13 oktober 2021

  15:30-17:00 uur

  Online

  Jouw investering:

  € 0,0