Netwerkworkshop Checklist Persoonlijke Huisstijl | Archief

door Event, Netwerkevent

Een netwerkworkshop voor de professional werkzaam in de techniek.

Ontdek hoe je persoonlijke huisstijl je online zichtbaarheid verbetert waardoor je online gevonden wordt

Inschrijving geopend

Geen nieuwe datum bekend

Jouw uniforme indruk online is je startpunt voor geloofwaardigheid

Met de Checklist Persoonlijke Huisstijl zet je alles voor jezelf op een rij om een uniforme indruk te maken. Het is de eerste stap om geloofwaardig over te komen in online zoekresultaten. In je eigen stijl geeft dat jou grip op je online zichtbaarheid en hoe je gevonden wilt worden.

De checklist helpt je te bepalen hoe je je online zichtbaarheid verbetert!!

Tijdens de workshop worden veel voorbeelden getoond en besproken. Handig als je deze middag ook zelf digitale middelen tot je beschikking hebt, dan heb je het meest profijt van deze workshop.

Online presentatie is een zeer belangrijke factor bij het verbeteren van resultaten. En bij het opbouwen of uitbreiden van je bedrijf wil je online gevonden worden. Een goed en consistent imago geeft je potentiële klant een goede indruk van de vaardigheden en competenties die je zelf bepaalt en wilt laten zien.

ETAGO geeft je graag praktische tools om jezelf naar het volgende level te brengen. Daar ga je deze middag mee aan de slag.

 ‘Online gevonden worden betekent eenduidigheid’

Eenduidigheid om je online presentatie geloofwaardig te maken is belangrijk.

Word je gevonden op LinkedIn waar de potentiële klant doorklikt naar je website? Wat ziet je klant daar? Klopt dit met je LinkedIn profiel?

Dan: je potentiële klant contact met je op via je website. Je stuurt een bevestiging per mail voor een skypecall. Wat ziet je klant?

En zo zijn er nog veel meer aandachtspunten waarmee je Persoonlijke Huisstijl geen vraagtekens meer oproept, maar duidelijk maakt wie je bent en wat je kunt. En vooral wat je voor je potentiële klant kunt betekenen.

Herken je dit? Dan is deze workshop het startpunt voor je online zichtbaarheid.

ETAGO netwerkworkshop:

Checklist Persoonlijke Huisstijl

In slechts 2 uur ontdek je onder meer:

  • Waar je jezelf online kan laten zien om gevonden te worden?
  • Wat de blinde vlek is waardoor je het overzicht kwijtraakte?
  • Wat je zelf kunt doen om een uniforme online uitstraling te realiseren?
  • Wat de rol is van uitstellen?
  • Hoe je dit aanpakt zodat je er straks mee verder kunt?
  • Waarom iedereen zichzelf goed dient te presenteren?
Suzan Groeneveld

Suzan Groeneveld

Online marketeer

Over de trainer Suzan Groeneveld

Suzan Groeneveld is online marketeer en bekend met niches in het mkb. Met ruim dertig jaar werkervaring in contentmarketing binnen verschillende branches, is ze gespecialiseerd in het juist positioneren van bedrijf of product. Haar klanten adviseert ze over online bedrijfsactiviteiten met de nadruk op hoe zij gevonden worden en zich online presenteren.

Kortom: persoonlijke betrokkenheid, levert  meer resultaat.

Deze ETAGO-workshop duurt 2 uur. Na de workshop is er een netwerkbijeenkomst, met hapje en drankje.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Suzan is een prettige persoon om mee samen te werken. Als wij aanpassingen of nieuwe zaken op marketinggebied willen dan gebeurt dit snel en correct. Hiermee biedt ze optimale ondersteuning voor onze verkoopafdeling.
Carla Hogeweg

Eigenaar, SHIPTRON MCS BV

Met oog voor detail heeft Suzan veel betekend voor onze bedrijven in drie totaal verschillende branches. Zij voelt zich volledig thuis in iedere branche.
Jaco Langeveld

Eigenaar

 ‘Checklist met 7 punten’

Aan de hand van de 7 punten in de checklist Persoonlijke Huisstijl ontdek je hoe je online zichtbaar bent en gevonden wordt. Die gaan onder andere over je mailhandtekening, het online vastleggen van je eigen (bedrijfs)naam en het gebruik van (dezelfde) zakelijke foto’s.

Na de workshop ga je met een persoonlijk plan naar huis. De tips en tools kun je direct toepassen om niet alleen een uniforme online indruk te maken, maar ook om online gevonden te worden

Hoe, wat en waar

Op dit moment is geen workshop gepland. Schrijf je in voor de ETAGO nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven. Zo weet jij als een van de eersten wanneer er een nieuwe netwerkworkshop gepland staat!

Laat geen kansen liggen!

In veel technische bedrijven blijven veel kansen liggen voor een beter resultaat, evenals voor prettiger werken. Herken je de frustratie?

Als jij benieuwd bent op welke manier jouw bedrijf door je persoonlijke huisstijl beter gevonden wordt, meld je dan aan voor de netwerkworkshop ‘Checklist Persoonlijke Huisstijl’. Je krijgt er, in ontspannen en interactieve sfeer, nieuwe inzichten waar je meteen mee aan de slag kunt!

In deze blog op ETAGO.nl lees je alvast meer en download je het ebook ‘Laat jezelf zien!’.