Een netwerkworkshop voor het technisch mkb

Ontdek hoe je onnodige kosten voorkomt en je marges verbetert

Inschrijving geopend

Geen nieuwe datum bekend

80% van de faalkosten ontstaat door gebrekkige communicatie!

In de workshop ‘Verbeter je team, verminder je faalkosten’ ga je aan de slag met een beetje theorie en leuke oefeningen. Verminderen van faalkosten loopt als een rode draad door de workshop. Het levert vast en zeker interessante discussies op.

80% van de faalkosten ontstaat door gebrekkige communicatie. Ja, je leest het goed…. 80%!!

Logisch dat ze een doorn in het oog van managers zijn, en ook van veel medewerkers. Ze leveren soms veel frustraties op. Dus de hamvraag is: wat valt er aan te doen?

Communicatie is een zeer belangrijke factor bij het verbeteren van resultaten. En bij het opbouwen van een goede werksfeer binnen het team. Een goede sfeer heeft ook een forse impact op de uiteindelijke resultaten.

ETAGO geeft je graag praktische tools om jezelf én je team naar het volgende level te brengen. Daar ga je deze middag mee aan de slag.

‘Kunnen die faalkosten wat minder?’

Herken je die wens? Heb je hem misschien zelfs wel eens hardop uitgesproken? Wat een frustratie is het als er onnodige kosten gemaakt worden door fouten, dubbel werk, herstelkosten, slechte planning enzovoort.

Als die faalkosten nu eens wat verminderd konden worden, dan hield je bedrijf er een wat leukere marge aan over. Want reken maar eens uit wat het halveren van je faalkosten voor je marge betekent.

Dit klinkt iedereen als muziek in de oren:

Stel dat de faalkosten 10% zijn (en dat is laag geschat), dan betekent halvering dat je 5% meer marge hebt. En als de winstmarge normaal gesproken op 2% ligt, dan heb je al snel door dat je winst kan verdriedubbelen…. Dat klinkt menigeen als muziek in de oren.

Niet alleen financieel is het fijn om minder faalkosten te hebben. Onnodige kosten zijn bij iedereen een frustratie en zorgt voor minder plezier in het werk en minder betrokkenheid. Met alle gevolgen van dien.

Reden genoeg om met de faalkosten aan de slag te gaan. Dát loopt als een rode draad door deze netwerkworkshop.

ETAGO netwerkworkshop:

Verbeter je team,
verminder je faalkosten

In slechts 2 uur ontdek je onder meer:

  • Waar moet je verstand van hebben om faalkosten te verminderen?
  • Wat is de blinde vlek waardoor faalkosten blijven bestaan?
  • Wat kan je team verbeteren voor meer effectiviteit?
  • Wat is de rol van de leidinggevende eigenlijk?
  • Wiens schuld is het?
  • Waarom een OEN het wel kan doen
Jacqueline de Nood-Paree

Jacqueline de Nood-Paree

De-Team-Engineer

Over de trainer Jacqueline de Nood-Paree

Jacqueline de Nood-Paree werkt als De-Team-Engineer al jaren in bouw- en bouwgerelateerde bedrijven en helpt teams beter te functioneren. Ze zorgt ervoor dat de blinde vlek zichtbaar wordt en geeft tips en tools om een effectiever team te realiseren, waar het ook nog leuker werken is. En als medewerkers met meer plezier naar hun werk gaan, dan is de kans op verzuim en verloop ook nog kleiner, dus ook dat levert meer resultaat op.

Kortom: meer effectiviteit, meer betrokkenheid en dus meer resultaat.

Deze ETAGO-workshop duurt 2 uur. Na de workshop is er een netwerkbijeenkomst, met hapje en drankje.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ik vond het erg interessant en heb er zeker van geleerd. Heel frappant vond ik ook dat de handvatten die je hebt aangereikt tijdens het werk onmiddellijk resultaat hadden.

Kees de Regt

 Voornamelijk het kritisch naar jezelf kijken is een van de onderdelen waar ik ontzettend veel van heb opgestoken, ook word er hard gewerkt aan het “uit de comfortzone komen”, wat nieuwe perspectieven en kansen biedt.

Michel Kolijn

Meer geleerd over het inschatten van situaties, hoe je het voor jezelf en het team makkelijker kan maken.

Deelnemer Coachend Leiderschap voor beginnende Teamleiders

Na de workshop kun je direct de tips en tools toepassen om niet alleen effectiever maar ook leuker als team te werken

Hoe, wat en waar

  • Op dit moment is geen workshop gepland. Schrijf je in voor de ETAGO nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven. Zo weet jij als een van de eersten wanneer er een nieuwe netwerkworkshop gepland staat!

Laat geen kansen liggen!

In veel technische bedrijven blijven veel kansen liggen voor een beter resultaat, evenals voor prettiger werken. Herken je de frustratie?

Als jij benieuwd bent op welke manier er in jouw bedrijf wat te verbeteren valt aan de effectiviteit en betrokkenheid van je team, meld je dan aan voor de netwerkworkshop ‘Verbeter je team, verminder je faalkosten’. Je krijgt er, in ontspannen en interactieve sfeer, nieuwe inzichten waar je meteen mee aan de slag kunt!

In deze blog op ETAGO.nl lees je alvast meer over eerlijkheid in je team.

Volgende workshop

Geen nieuwe datum bekend