Krachtig presenteren

Online Training: Krachtig presenteren – 

Van inhoud naar impact

Presenteren doe je dagelijks. Je staat er alleen misschien niet altijd bij stil. Een gesprek met een collega of een vakgenoot, het bijwonen van een netwerkbijeenkomst, het voeren van een verkoopgesprek of het geven van een inhoudelijke presentatie om maar een paar voorbeelden te noemen.

Het belangrijkste is dan dat je de boodschap die je over wilt brengen, ook daadwerkelijk zo overkomt. En dat is nog knap lastig. Wat vertel je wel? En wat vertel je niet? Hoe zorg je er nu voor dat er een duidelijk opbouw in je verhaal zit? En misschien nog wel belangrijker dan dat: hoe houd je de aandacht van mensen die luisteren vast?

Gelukkig is spreken een spier en die kun je trainen. Dat is exact wat we gaan doen. Met bewezen technieken en methodes gaan we actief aan de slag zodat jij de volgende keer weet:

 • Waar je mee begint bij het voorbereiden van een presentatie
 • Wat de ideale opbouw is van jouw presentatie
 • Hoe je de aandacht vast houdt van jouw publiek
 • Wat jij kan doen om ervoor te zorgen dat je het resultaat behaalt dat je voor ogen hebt.

Na afloop van deze training weet jij hoe je makkelijker en krachtig presenteert en het resultaat behaalt dat je voor ogen hebt. En wees eerlijk: jij wil toch ook een presentatie die aanslaat?  

Startmoment: juli 2021

In 3 online avonden ontdek je:

 • Hoe je met storytelling jouw presentatie onvergetelijk maakt
 • Hoe je een online en live bijeenkomst aantrekkelijk maakt en de deelnemers met volle aandacht aanwezig zijn en actief betrokken zijn.
 • En een hele belangrijke: Hoe je deelnemers positief kunt beïnvloeden tijdens je presentatie.

“Heel veel mensen vertellen veel maar zeggen eigenlijk heel weinig.” 

– Wilfred van der Meer

Inhoud van deze praktische training:

 1. Er was eens…. Storytelling in de praktijk
 2. Presenteren en interacteren (zowel online als live toepasbaar)
 3. Let op! Het geheim van positieve beïnvloeding

Dit krijg je:

 • Drie intensieve avonden waar we zeer actief aan de slag gaan met krachtig presenteren. We starten iedere avond met een kort theoretisch kader en daarna gaan we direct praktisch aan de slag. Spreken is een spier en die kun je trainen.
 • Iedere avond behandelen we een ander thema. Per thema ontvang je een uitgebreid werkboek en natuurlijk sluiten we iedere avond af met een weekopdracht. 
 • Voorafgaand aan de cursus ontvang je een introductiemail zodat je de training goed voorbereid en gemotiveerd begint.
 • De video-opnamen van de avonden zijn beschikbaar via e-learning.

En o ja, je krijgt Wilfred van der Meer erbij als trainer. Iedereen heeft een boodschap die het verdient om verteld te worden op zo’n manier dat jouw boodschap aanslaat. Wilfred heeft maar 1 doel en dat is van jou een betere spreker maken. Voor minder doet hij het niet.

Wilfred van der Meer

Wilfred van der Meer

Expert bij Etago

Over de trainer Wilfred van der Meer

“Als je vanuit je passie spreekt, kun je iedereen aansteken”.  Wilfred van der Meer is sinds 2011 actief als trainer, coach en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, klantbeleving en spreken bij Leer Spreken. Wat vroeger begon met het geven van spreekbeurten heeft zich inmiddels verder ontwikkeld in het geven van trainingen op het gebied van Krachtig Presenteren. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd voor het geven van keynotes.

Het goed kunnen overbrengen van je boodschap is cruciaal. Of het nu een werkoverleg, een presentatie, een verkooppitch of een keynote is, je hebt een boodschap en je wilt dat deze boodschap goed overkomt. En laat dat nu net iets zijn wat heel veel mensen lastig vinden.

Het is ook nogal wat. Je eigen podium pakken en dan krachtig jouw verhaal vertellen.

Hoe, wat en waar

 • Wanneer: 5, 14 en 21 juli 2021
 • Waar: online
 • Tijd: 19:00 – 21:30 uur
 • We gaan vooral praktisch aan de slag. Veel doen dus.

De video-opnamen zijn na afloop toegankelijk, dus je kunt ook deelnemen als je één of meerdere avonden verhinderd bent.  De opnamen en het andere trainingsmateriaal is via e-learning 1 jaar toegankelijk.

 

Deze training is voor:

 • Professionals die goed zijn in hun vak en met hun kennis en ideeën andere professionals willen inspireren
 • Professionals die heel veel kennis hebben maar het lastig vinden om dat op een goede manier over te brengen.
 • Professionals die met bewezen strategieën willen leren hoe je de aandacht krijgt en hoe je de aandacht vasthoudt van je publiek

Deze training is NIET voor:

 • Professionals die zich niet verder willen ontwikkelen en niet open staan voor feedback.
 • Professionals die niet gecommitteerd zijn om actief deel te nemen en de weekopdracht voor te bereiden en uit te voeren.
 • Professionals die niet makkelijker en krachtiger willen leren presenteren.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Echte schaarste zit hem niet meer in kennis. Alles draait om aandacht.

De meeste kennis is voorhanden. Met google als onze grote vriend hebben we toegang tot de grootste kennisportal van de wereld. Echte schaarste zit hem dus niet meer in de kennis die je hebt. Alles draait om aandacht.

Het delen van kennis en ervaringen zorgt voor verbinding. De manier waarop je jouw kennis en ervaringen deelt zorgt voor een nog hechtere verbinding.

Jouw kennis en ervaring verpakt in een pakkende en krachtige presentatie zijn de ideale combinatie om het verschil te maken en de aandacht te krijgen en vast te houden en het resultaat te bereiken dat je voor ogen hebt.

Voor professionals in het technisch mkb

Hoe vaak zit je niet met mensen in een cursus of netwerkbijeenkomst waarmee je weinig tot niets hebt? De cursisten van ETAGO zijn meestal werkzaam in een technische organisatie met bijzondere kennis en expertise. Misschien is dat wel de grootste bonus!

Hun verhalen en de praktijkvoorbeelden zullen je aanspreken. In en dankzij de groep kun je sneller en grotere stappen zetten. Bovendien geeft dezelfde scope of markt extra waarde.

Met de training Krachtig presenteren reken je af met te lange en saaie presentaties en leer je hoe jij makkelijker en krachtiger een presentatie geeft die aanslaat.

k

Webinar De Sprong

}

17 januari 2022

16:00-17:00

Online

Jouw investering

€ 750
€ 347