ETAGO Laat jezelf zien

Reeks tips ETAGO geeft houvast voor meer zichtbaarheid

Merk jij het ook? Iedereen is in beweging! Om een slimmere medewerker te zijn, een aantrekkelijker werkgever, een betrouwbaarder zakenpartner, een pro-actievere collega. Wie kennis en inspiratie opdoet om zich te ontwikkelen, krijgt bagage om aan de bal te blijven.

ETAGO brengt je naar het volgende niveau met 20 concrete acties voor jouw zichtbaarheid in de markt. Je krijgt iedere week een mailtje over 1 onderwerp. Schrijf je nu in en ontvang direct de eerste mail. ‘t Is gratis!

Voorproefje: Bedenk je rode draad

Een van de 20 actiepunten gaat over je rode draad. Dat is waar je voor gaat, waarmee en waarvan je bekend wilt zijn, waarvoor je iedere dag je bed uitkomt en waarmee jij op plek 1 in Google wilt staan.

Je krijgt het advies die rode draad op papier te zetten, en nog beter, er een ‘elevator pitch’ van te maken: een pakkende tekst die kort genoeg is om de ideale klant met wie je in de lift staat te overtuigen met jou in zee te gaan. Als de basis voor jouw eigen stijl.

 

Zoek jij ook bagage om aan de bal te blijven? De wereld verandert continu. Hoe creëer je perspectief en houvast voor jezelf, je werk, je leven? Je hebt zo weinig tijd en wilt (moet) zoveel. Veel werk en functies zijn anders dan pakweg 20 jaar geleden en blijven veranderen. Tel daarbij op de overspannen arbeidsmarkt. Waar begin je?

Stop! Degene met wie jij vooral wedijvert…. ben je zelf! Want hoewel technologie steeds belangrijker wordt, blijft de mens het anker. De basis ben jij!

ETAGO Laat jezelf zien

Nog een voorbeeld: zoek een rolmodel

Ken je iemand die jou inspireert of waar je tegenop kijkt? Die ‘t volgens jou goed doet in de markt? Of op een andere plek zich goed laat zien? Ga hem of haar volgen en bekijk wat je van zijn of haar aanpak kunt gebruiken.

Doe dit 1 of 2 maanden en toets dan of dit voor jou al tot een eigen stijl leidt. Die analyse helpt je ook je rode draad verder aan te scherpen. Ga niemand kopiëren of na-apen, zeker niet als het een vakbroeder of- zuster is.

Deze reeks tips geeft je inspiratie en concrete handvatten om:

  • De aandacht op jou te vestigen
  • De juiste indruk achter te laten
  • Je professionaliteit te versterken
  • Te bouwen aan je expertstatus

Hoe lang je met een actie bezig bent? Het lezen van het mailtje kost je 1 of 2 minuten. Hoeveel tijd je er daarna aan besteedt is aan jou! Zet de mail je aan het denken of krijg je direct zin met een concrete uitwerking te starten? Alles kan en alles mag.
ETAGO wil je vooral inspireren met praktische kennis en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Het zit allemaal in deze mails!

ETAGO, brengt je naar het volgende niveau

Over ETAGO

Het platform ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Op ETAGO is een schat aan kennis en expertise te vinden. Er zijn workshops en netwerkbijeenkomsten. Daar leg je contacten met mensen die begrijpen wat jou bezighoudt.

ETAGO brengt je naar het volgende niveau.

Je investering voor deze reeks tips per mail:

Gratis!