Snoerloos zuigen met krachtige rugstofzuiger Makita | Persbericht

Snoerloos zuigen met krachtige rugstofzuiger Makita | Persbericht

PERSBERICHT

26 oktober 2020

Op zoek naar stopcontacten en struikelen over snoeren is voorbij met de nieuwe krachtige rugstofzuiger DVC660Z van Makita. De 2x 18 V snoerloze accustofzuiger wordt geladen op het LXT accuplatform. In de laagste stand stofzuig je tot twee uur. Hij vangt 6 liter stof op en weegt net 6 kg. Met de in lengte verstelbare aluminium zuigbuis en platte brede vloerzuigmond krijg je ook alle lastig bereikbare plekken schoon. Makita toont deze nieuwe rugstofzuiger tijdens de virtuele Interclean van 3 tot en met 6 november 2020.

De DVC660Z is een 2x 18 V-stofzuiger met veel kracht en uithoudingsvermogen. Naar keuze zuig je op maximale, hoge of lage kracht. In de laagste stand werk je tot twee uur onafgebroken. De machine is voorzien van een HEPA-filter voor de kleinste stofdeeltjes en heeft twee stofzakken: een stoffen zak van 6 liter die geleegd en gewassen kan worden en langdurig bruikbaar is en een papieren filterzak van 5,5 liter voor eenmalig gebruik. De stofzuiger draagt comfortabel op de rug en neemt weinig ruimte in; hij is ruim 50 cm hoog, 30 cm breed en bijna 20 cm diep. De lengte van de riemen kan worden afgesteld, zodat iedereen er prettig mee werkt. De afstandbediening met LED-verlichting wordt links of rechts bevestigd aan het draagstel. Meer informatie over de DVC660Z rugstofzuiger.

LXT platform: één accu voor al het gereedschap

De rugstofzuiger is uitgerust met een beveiligingssysteem dat automatisch de voeding naar de motor uitschakelt om de levensduur van het apparaat en de accu te verlengen. De accu is in drie kwartier weer opgeladen op het 18 V LXT accuplatform waarop je nog veel meer elektrische producten van Makita oplaadt. Met dit Lithium-ion eXtreme Technology platform biedt Makita snoerloze oplossingen aan die voorheen niet mogelijk waren, ook voor de schoonmaakbranche en gebouw- en terreinbeheer. Met accu’s die langer meegaan, die sneller opladen en die betaalbaar zijn dankzij de wereldwijde productie en verkoop van Makita. Snoerloos is veiliger, handiger en bespaart veel tijd en dus geld.

De DVC660Z is een nieuwe 2x 18 V-stofzuiger van Makita met veel kracht en uithoudingsvermogen. In de laagste stand stofzuig je tot twee uur onafgebroken dankzij 2 accu’s die geladen worden op het LXT accuplatform.

Deelname Interclean 2020

Makita doet mee aan de virtuele Interclean van 3 tot en met 6 november 2020. Op 5 november om 09:30 uur verzorgt Makita het webinar: ‘Makita. Proven battery technology for cleaning and maintenance products’. Aanmelden via de beurs.

Over Makita

Het gereedschap van Makita wordt wereldwijd gebruikt door de vakman in bouw, industrie, groenvoorziening en schoonmaak. Lange levensduur, gebruiksvriendelijkheid, uitstekende prestaties en er veilig en prettig mee kunnen werken, kenmerken de producten. Makita is een marktleider in accu producten en brengt een aantal platformen op de markt waarvan het LXT 18 V platform het bekendste is. Met ruim 200 producten die allemaal werken op dezelfde 18 V accu en met de introductie van het nieuwe XGT 40 V Max platform werkt Makita aan haar visie van een gereedschapswereld zonder snoeren of brandstof. Makita innoveert continu, met als leidraad dat nieuwe of verbeterde producten positief bijdragen aan een duurzame en leefbare samenleving. Kijk voor meer informatie op https://www.makita.nl.

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!