SPREX podcast Carl-peter Goossen

25 okt, 2022 | SPREX podcast

#5

Inhoudelijke stelling op Linkedin genereert groot bereik 

In deze aflevering van de SPREX podcast praat ik met Carl-peter Goossen, hij is ontwerper, architect en directeur van Bouwnext, een bureau dat integrale ontwerpprocessen in de bouw begeleidt.
Een inhoudelijke stelling op Linkedin geeft groot bereik, vertelt hij. Bijzonder voor een techneut zoals hij!

SPREX podcast met Carl-peter Goossen

Host & Expert:

 

 

Saskia de Jong

Carl-peter Goossen

Over deze aflevering

Al zo’n 20 jaar geleden verdiepte Carl-peter zich in duurzaam bouwen. Hij stak misschien wel tienduizenden uren in kennisontwikkeling en buffelde jarenlang om te komen tot hoe hij vandaag wordt gezien: als een expert op het gebied van verduurzaming in de bouw. We focussen in deze SPREX-aflevering op Linkedin. Hoe lukt het een techneut als hij is, om daar zo’n enorm bereik op te bouwen?

Eerdere afleveringen

0 reacties

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!