SPREX podcast over ChatGPT

16 mrt, 2023 | SPREX podcast

#14

Heeft tekstschrijven met ChatGPT invloed op je impact en je business?

Gaat schrijven met de kunstmatige taaltool ChatGPT positief zijn voor je impact in de markt? Op hoe jij gezien wordt en op je business? Het is revolutionair waartoe deze bot in staat is en misschien ook wat hij voor je kan betekenen. Zijn antwoorden zijn verrassend, maar soms is het gewoon onzin.

Relevant om er een SPREX podcast aflevering aan te wijden. Saskia is zelf aan het uitproberen hoe je ChatGPT als tekstschrijver kunt gebruiken en hoe hij je kan helpen. En ook omdat ze zich afvraagt of ze als schrijvende marketeer moet vrezen voor een deel van haar werk. Hoewel hij geen écht originele content levert, ziet ze mooie kansen voor haar werk in marketing en communicatie.

SPREX podcast over ChatGPT

Host & Expert:

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Solo podcast-aflevering van Saskia de Jong waarin zij vertelt over ChatGPT en over haar onderzoek hoe zij dit taalmodel zelf kan gebruiken. Ze gaat eerst in op het model zelf, wat het kan, en op het bedrijf dat er achter zit.

Ze vertelt over zijn kenmerken, positief en negatief, en daarna licht ze specifieker toe wat je er in marketing en communicatie mee kunt. Met een waardevol advies tot besluit!

Ook te lezen als blog op de website van Saskia: https://dejongev.nl/gaat-chatgpt-jouw-en-mijn-teksten-schrijven-en-heb-ik-straks-nog-werk/

Eerdere afleveringen

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!