SPREX podcast Flip dikker

2 feb, 2023 | SPREX podcast

#12

Verkopen is samenwerken en dat begint met luisteren

Verkopen is samenwerken met een klant en dat begint met luisteren, aldus psychotherapeut Flip Dikker in deze SPREX-aflevering. Wil je optimaal samenwerken dan heb je een open verstandhouding nodig. Alleen dan kan vertrouwen ontstaan. In de kern drijft het op een goede relatie en die drijft op een gevoel van gelijkwaardigheid, transparantie, eerlijkheid. Op alle fronten biedt de dialoog het beste resultaat. Je wordt er zelf een beter mens van en het levert veel betere relaties op en daarmee veel meer plezier en succes in je leven.

SPREX podcast met Flip Dikker

Host & Expert:

 

 

Saskia de Jong

Flip Dikker

Over deze aflevering

Flip Dikker werkte bijna 30 jaar succesvol in de woningmarkt als ondernemer, makelaar en consultant. Maar de formule Hard Werken & Veel Verdienen raakte uitgewerkt voor hem. Hij gooide radicaal het roer om en ontwikkelde zich tot psychotherapeut. In die rol biedt hij therapie, dialoog en begeleiding zodat mensen meer in contact met zichzelf en met anderen komen. Zijn verhaal biedt kansen voor echt iedereen omdat het om samenwerken gaat en dat raakt iedereen, zakelijk en privé.

Eerdere afleveringen

0 reacties

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!