SPREX podcast over contentmarketing

6 jan, 2023 | SPREX podcast

#10

Met focus en structuur heeft je content meer impact

Hoe doe je content, in de drukte van vandaag? Er verandert nogal wat in de wereld, de maatschappij en het zakendoen. Het zijn allemaal ontwikkelingen die ook relevant zijn voor marketing en communicatie. Ze geven je kennis die je inhoudelijk voor jouw contentmarketing kunt gebruiken. Daarnaast heb je focus en structuur in je aanpak nodig, anders wordt succes wel heel lastig te behalen. En daar gaat deze solo-aflevering van de SPREX podcast over.

SPREX podcast over contentmarketing

Host & Expert:

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Dit is deel 1 in de serie van 2 SPREX solo-afleveringen over contentmarketing.

Saskia legt in deze aflevering ook uit hoe een praktisch model je helpt met structuur in jouw contentmarketing, waarmee je impact in je markt opbouwt en je business een boost geeft.

Aan het eind heeft Saskia een aanbod voor je: korting op deelname aan de ETAGO Contentklas, dus ga vooral luisteren!

Eerdere afleveringen

0 reacties

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!