SPREX podcast over free publicity

17 feb, 2023 | SPREX podcast

#13

Free publicity: waardevol en vaak vergeten in marketing

Free publicity is een vrij goedkope marketing- en communicatieactiviteit die een grote bijdrage kan leveren aan je bedrijfs- en marketingdoelstellingen. Het is media-aandacht op een onafhankelijke plek: in de redactionele kolommen, of de zendtijd van een journalistiek medium.

Als je de media frequent laat horen en zien met welke nieuwe dingen je bezig bent, bij betrokken bent of waar je een mening over hebt, groeit je expertstatus en maak je meer impact. De wisselwerking is op enig moment: als je wordt gezien als expert vraagt een journalist jou om ideeën, kopij en interviews; je wordt een nieuwsbron. Jouw nieuws plaatst hij graag!

SPREX podcast over free publicity

Host & Expert:

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Solo podcast-aflevering van Saskia de Jong waarin zij stelt dat free publicity een vaak ondergewaardeerde en vergeten activiteit in marketing en communicatie is. Terwijl het juist heel waardevol is, want je kunt er je reputatie mee opbouwen en versterken. Tegen veel lagere kosten dan andere marketing- en communicatiemiddelen.

Aan het eind heeft Saskia een aanbod voor je: korting op je deelname aan de online cursus free publicity bij ETAGO, dus ga vooral luisteren!

De inhoud van deze podcast is ook als blog te lezen op Saskia’s site https://dejongev.nl/ 

Eerdere afleveringen

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!