SPREX podcast over tools voor content

20 jan, 2023 | SPREX podcast

#11

Gebruik eenvoudige tools om grip te krijgen op je content 

Deze aflevering van de SPREX podcast gaat over eenvoudige tools in excel waarmee je grip krijgt op je contentmarketing. Schema’s die je zelf maakt en pen en papier zijn je basis voor succes met blogs, artikelen, je website, je nieuwsbrief enzovoort. De basis is namelijk eenvoudig, en dat is fijn, want het leven is al ingewikkeld genoeg.

SPREX podcast over tools voor content

Host & Expert:

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Dit is deel 2 in de serie van 2 SPREX solo-afleveringen over contentmarketing.

Grip met tools klinkt ingewikkelder dan het is. Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Je hoeft er ook niks voor aan te schaffen, en ze kosten niks. Je maakt ze zelf. Saskia licht in deze aflevering 4 excelschema’s toe: ideeënlijst, projectplanning, content overzicht en de contentkalender.

En aan het eind heeft Saskia een aanbod voor je: korting op je deelname aan de ETAGO Contentklas, dus ga vooral luisteren!

Eerdere afleveringen

0 reacties

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!