SPREX podcast over in jezelf investeren

8 dec, 2022 | SPREX podcast

#8

Meer impact als je ijkt en investeert in jezelf

Wat je altijd al doet en wat je sowieso al moet doen, dat maakt geen extra indruk. Ergens impact mee maken vraagt om kennis en inzicht vooraf, maar ook constante aandacht en onderhoud. 

De sleutel hierin is jezelf continu af te vragen wat je kunt doen om jezelf te verbeteren om zelf verder te komen. Zodanig dat je klanten, de maatschappij, en het liefst de wereld, er ook wat aan hebben. Je hebt meer impact als je investeert in jezelf.

SPREX podcast over in jezelf investeren

Host & Expert:

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Advies van Saskia: blijf niet doorjakkeren en doorakkeren, maar kom op adem! Neem tijd en ruimte. Waar ben je mee bezig, wat geeft voldoening en wat niet? Je maakt impact als je je talent en energie op de juiste manier kunt inzetten. Durf te kiezen, durf nieuwe paden in te slaan.

Luister naar deze bijzondere aflevering waarin Saskia vertelt over haar rouwproces dat ruimte gaf om te ijken en te investeren in zichzelf.

Eerdere afleveringen

0 reacties

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!