SPREX podcast Judith de Vries

22 dec, 2022 | SPREX podcast

#9

Impact maken met je nieuwsbrief

Hoe maak je impact met een nieuwsbrief als je het nog niet of weinig doet en moeite hebt met schrijven? Of niet weet waar het nú weer over moet gaan? We worden overspoeld met informatie. Waarom tóch die nieuwsbrief?

Daarover praat Saskia in deze podcast aflevering met Judith de Vries. Ze helpt dienstverleners met hun marketing en is door de mailingtools Mailchimp en Mailerlite erkend als email expert. Ze helpt haar klanten daarmee op weg en helpt ze uit de brand als de boel niet loopt. Judith is een vrouw met veel praktische kennis over marketing én met een uitgesproken mening.

SPREX podcast met Judith de Vries

Host & Expert:

 

 

Saskia de Jong

Judith de Vries

Over deze aflevering

Niet een grote mailinglijst opbouwen, maar een geëngageerde lijst waar mensen op staan die geïnteresseerd zijn. Het hoeven er niet veel te zijn, maar als ze wel de potentie hebben, dan kunnen die mensen op enig moment klant worden.

Het is een verademing om naar Judith te luisteren over email strategie, nieuwsbrieven en andere marketingzaken. Haar woorden zijn eenvoudig maar doeltreffend, en haar aanpak en advies is helder zodat je snel kunt ontdekken wat jij er zelf mee kunt én hoe je dat aanpakt. Een verademing vergeleken met het marketingjargon wat je doorgaans om de oren krijgt geslingerd. Herken je dat? Luisteren dus!

Eerdere afleveringen

0 reacties

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!