SPREX podcast onderwerp Saskia – DUPLICEREN voordat je content erin zet

18 okt, 2022 | SPREX podcast

#2

Slimme aanpak en lange adem geven impact in complexe markt

Hoe je je doelen bereikt terwijl je te maken hebt met langdurige processen aan klantzijde, daarover vertelt Walter van Steenis. Walter is directeur van de stichting Woonlastenneutraal renoveren:  WNR. Dat is een club van mkb-bedrijven die verenigingen van eigenaren (VvE) helpt met verduurzamen. In een complexe markt heb je slimme aanpak nodig en een lange adem nodig. Daarmee bouw je het vertrouwen van de doelgroep op.

SPREX podcast over onderwerp

Host & Expert:

Saskia de Jong

Walter van Steenis

Over deze aflevering

De ideeën over verduurzamen lopen in zo’n vereniging nogal eens uiteen. De gemoederen kunnen zelfs hoog oplopen als er niet voldoende geld in kas is, of de ene bewoner een energiezuinige flat veel belangrijker vindt dan de ander. Een forse uitdaging dus om bij deze verenigingen in beeld te komen, én ze te helpen naar een woning zonder gasaansluiting met lage energiekosten.

Die uitdaging is ook groot omdat WNR natuurlijk zelf een gezonde business wil draaien en tegelijk groeiambities heeft. Over hoe Walter met WNR dat slim aanvliegt om impact te maken bij deze best bijzondere doelgroep praten we in deze aflevering van de SPREX podcast.

Eerdere afleveringen

Over de auteur