SPREX podcast over expertise

10 nov, 2022 | SPREX podcast

#6

Bouw met je expertise aan je impact

Wat houdt het begrip expertise in? Wat maakt dat een organisatie of persoon als expert wordt gezien? Expertise is een begrip is op 2 niveaus: je weet iets en kunt iets én je vent het uit. Zo vormt zich je reputatie en bouw je aan je impact. Expert zijn heeft dus sterk te maken met zelf over de drempel heen stappen en je laten zien. Over hoe je expertise kan bijdragen aan je impact vertelt Saskia in deze aflevering van de SPREX podcast.

SPREX podcast over expertise

Host & Expert:

 

 

Saskia de Jong

 

Over deze aflevering

In deze aflevering van de SPREX podcast staat het begrip expertise centraal. Wat houdt het eigenlijk in? Wat maakt dat een organisatie of persoon als expert wordt gezien? Expertise kent 2 niveaus: inhoud en reputatie. Hoe kun je er het verschil mee maken? Explicieter: hoe kan je expertise bijdragen aan je impact? Want impact is immers de rode draad bij SPREX.

Eerdere afleveringen

0 reacties

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!