SPREX podcast over impact

19 okt, 2022 | SPREX podcast

#4

Wat impact inhoudt en wat het jou brengt

Impact is een begrip dat veel en gemakkelijk wordt gebruikt. Maar wat betekent het eigenlijk? In het woordenboek staat: van nature invloed uitoefenen op anderen en als autoriteit geaccepteerd worden.

Deze aflevering van de SPREX podcast is gemaakt omdat impact er centraal in staat. Doel van deze aflevering is om het mogelijke effect en het perspectief van het begrip impact aan je te verhelderen.

SPREX podcast over impact

Host & Expert:

Saskia de Jong

 

Over deze aflevering

Impact wordt aan resultaten en gevolgen gelinkt. En het liefst positief.
Zelf heb je de grootste invloed op het fundament van welke impact dan ook. Het verschil van impact maken gaat ontstaan of versterkt als je je er zelf goed bewust van bent waarmee je het verschil maakt.

Eerdere afleveringen

0 reacties

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!