SPREX podcast over SPREX

19 okt, 2022 | SPREX podcast

#1

Het hoe, wat en waarom van SPREX

In deze eerste aflevering van de SPREX podcast gaat Saskia de Jong in op het hoe, wat en waarom van de podcast. Wat is haar motivatie en wat heb jij als luisteraar eraan? Zo leer je tegelijk ook Saskia een beetje kennen. Want jij hebt misschien geen idee wie zij is. Leuk idee die podcast, maar wie ís die host! 

SPREX podcast over SPREX

Host & Expert:

Saskia de Jong

 

Over deze aflevering

De SPREX podcast gaat over interviews met experts over impact. Een half uurtje kennis en inspiratie over ondernemen, groeien en marketing voor jouw werk. Misschien in de technische industrie, maar een breder publiek is natuurlijk van harte welkom. Verwacht verrassende gesprekken die je ideeën en inzichten geven voor je eigen aanpak.

Eerdere afleveringen

0 reacties

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!