SPREX podcast Remco Guijs

24 nov, 2022 | SPREX podcast

#7

Techniek uitleggen en verkopen met visuele communicatie 

Waar het product, de dienst of de oplossing complex is, helpen plaatjes om te informeren, uit te leggen en te overtuigen. Toch is dat in veel industrieën waar het verhaal ingewikkeld is, nog helemaal geen gemeengoed. Bijvoorbeeld in technische markten. Dat je complexiteit juist heel goed kunt verhelderen met beeld, en zeker bewegend beeld zoals video en animaties, daarover gaat deze aflevering van de SPREX podcast met Remco Guijs. Hij is visual engineer bij Indall, een bedrijf dat techniek visualiseert en uitlegt. Hij ‘verbindt complexe informatie uit de techniek met doeltreffende en ijzersterke visuele concepten’ zo is te lezen in zijn Linkedin-profiel.

SPREX podcast met Remco Guijs

Host & Expert:

 

 

Saskia de Jong

Remco Guijs

Over deze aflevering

In deze aflevering gebeurt iets bijzonders: we maakten luistercommunicatie over visuele marketing. Leuk en lastig tegelijk!

De helft van onze hersenen functioneert beter bij het zien van beelden. Mensen hebben visueel iets nodig om de verbeelding aan te spreken en beter te begrijpen wat er mogelijk is, bijvoorbeeld met technische oplossingen en technische producten. Luister naar mooie voorbeelden over de nieuwe lift van Qimarox en de subsidieaanvraag van GroenvermogenNL. Visueel zijn doelgroepen overtuigd en beslissingen versneld. Remco geeft 5 tips mee!

Eerdere afleveringen

0 reacties

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!