SPREX podcast Rob Wuijster

30 mrt, 2023 | SPREX podcast

#16

Teambuilding gaat nooit over ik maar altijd over wij

Als er iemand is die weet hoe belangrijk het functioneren van een team is, dan is het Rob Wuijster. Wat kan een voormalig bondscoach je leren over een optimale samenwerking, over teambuilding? En wat zijn de concrete aanknopingspunten voor een ondernemer, een manager, een medewerker? Daarover gaat deze SPREX impact podcast.

SPREX podcast met Rob Wuijster

Host & Expert:

 

 

Saskia de Jong

Rob Wuijster

Over deze aflevering

Rob was hockey bondscoach in Zwitserland en hij was als mental coach betrokken bij teams in verschillende andere sporten op het allerhoogste niveau. Momenteel traint hij teams in het bedrijfsleven in samenwerking.

Met de quick wins die Rob je meegeeft, krijg je inspiratie om praktisch te blijven werken aan het belang van het team en het hogere doel. En aan impact!

Eerdere afleveringen

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!