SPREX podcast over structuur in contentmarketing

13 apr, 2023 | SPREX podcast

#17

Hoe je als eenpitter in 5 stappen structuur in je contentmarketing krijgt

Saskia praat je in deze solo-podcast bij over de 5 stappen om de structuur van contentmarketing goed op te zetten. Zodat je er in je eentje een succes van maakt. Door te kiezen, van hergebruik een constante te maken, hulpmiddelen te gebruiken, vindbaarheid centraal te zetten en samen te werken met partners, gaat je dat als eenpitter lukken.

Is het veel werk om je blogs, artikelen, je nieuwsbrieven en je socials draaiend te krijgen en te houden? Is het complex om regelmaat en structuur in contentmarketing in te krijgen? Ben je met meer mensen op een afdeling dan verdeel je taken. Ook zelfstandigen en eenmans-marketing- of communicatieafdelingen kunnen succes hebben met contentmarketing. Als je het maar goed structureert en keuzes durft te maken.

SPREX podcast over structuur in contentmarketing

Host & Expert:

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Bén jij je bedrijf, ben jij eenpitter en zelfstandig ondernemer? Dan ben je dagelijks met 100 dingen bezig. Of ben je helemaal geen eenpitter en werk je in een grotere organisatie, en ben je de enige die zich met marketing bezighoudt? Ook dan is een goede structuur in contentmarketing basisvoorwaarde voor succes. In beide gevallen moet je het lean & mean organiseren, als je er resultaat mee wilt behalen. Zeker als je het zelf doet en niet uitbesteedt.

Ook te lezen als blog op de website van Saskia: https://dejongev.nl/structuur-contentmarketing-voor-eenpitter-in-5-stappen-rond/

Eerdere afleveringen

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!