SPREX podcast Suzan Groeneveld

19 okt, 2022 | SPREX podcast

#3

Wie de baas wil zijn over zijn website zet veiligheid op 1

Baas over je website. Het klinkt stoer, het klinkt resoluut. En tegelijk spannend. Want het lijkt eenvoudig, maar is het dat ook? Hoe je je website de aandacht geeft die hij verdient en wat dat dan op kan leveren, daarover praat ik in deze aflevering van SPREX met Suzan Groeneveld van SobatKras.

SPREX podcast met Suzan Groeneveld

Host & Expert:

 

Saskia de Jong

Suzan Groeneveld

Over deze aflevering

De baas zijn over je website, dat vraagt een gedegen en consequente aanpak is haar overtuiging, maar is zeker te doen. Met ruim veertig jaar commerciële ervaring, en tegenwoordig met focus op online marketing in verschillende branches, heeft Suzan zich gespecialiseerd in het juist positioneren van je bedrijf met je website. En die kan voor veel impact zorgen, mits hij goed vindbaar, veilig en snel is. Want alleen dan kom je zakelijk goed voor de dag en draagt hij bij aan je doelstellingen.

Eerdere afleveringen

0 reacties

Over de auteur

Redactie ETAGO

ETAGO brengt praktische kennis, tools en voorbeelden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb. Ontwikkel jezelf met cursussen, workshops, artikelen en tools om te groeien, inspireer elkaar bij bijeenkomsten bij jou in de buurt en bouw je netwerk met mensen die snappen wat je bezighoudt. Versnel je ontwikkeling met ETAGO!