Waardevolle kennis en inspiratie van futurist Richard van Hooijdonk

Waardevolle kennis en inspiratie van futurist Richard van Hooijdonk

Richard van Hooijdonk is een veelgevraagd trendwatcher en futurist. Misschien heb je hem wel eens op tv gezien of op de radio gehoord. Hij geeft natuurlijk ook presentaties. Zijn kennis en inspiratie zitten op het snijvlak van wereldtrends, technologie en marketing. Waardevolle kost voor de ondernemer, de manager én voor iedereen die interesse heeft hoe de toekomst eruit kan gaan zien. Hij inspireert enorm met blogs, artikelen en boeken. Slimme tip van ETAGO: zijn ebooks zijn gratis.

Hij heeft ebooks over de toekomst van diverse sectoren, zoals de bouw, de gezondheidszorg, de financiële sector. Maar ook over de toekomst van marketing en van werken. Zelf haal ik daar regelmatig inspiratie uit, en feiten en cijfers. Bijvoorbeeld voor het ebook van ETAGO: Laat jezelf zien – bagage voor je eigen stijl.

Hier zie je een interview compilatie van optredens van Richard in diverse tv-programma’s.

Richard van Hooijdonk

Ebooks voor 13 sectoren

Omdat de wereld in snel tempo verandert en dat grote impact heeft op bedrijfstakken, hebben hij en zijn team voor maar liefst 13 sectoren een ebook geschreven met daarin de laatste trends op een rij, onderbouwd met interessante statistieken.

Ongeveer jaarlijks vernieuwt hij die ebooks. Daarin zet hij alle trends overzichtelijk op een rij met duidelijke uitleg, video’s en prachtige afbeeldingen. Zoals deze bijvoorbeeld:

Richard van Hooijdonk

Mooi he?

Uitgebreide blog over 25 tech-trends 2019

Direct in het nieuwe jaar verraste hij met een uitgebreid artikel met niet 10 of 15, maar nee met 25 tech-trends die de digitale transformatie in 2019 bepalen. Dat is typisch Richard: zijn maandelijkse emailing bevat een lange rits artikelen. En dit artikel met 25 tech-trends is ook weer zeer uitgebreid en bovendien zeer goed gedocumenteerd. Maar ja, daar kan hij dan ook een heel team voor inschakelen.

Richard van Hooijdonk vertelt hoe de toekomst voor mens, bedrijf en sector eruit gaat zien

Hij beschikt namelijk over een groot en internationaal researchteam waarmee hij alle actuele trends onderzoekt voor mensen, bedrijven en sectoren. Hij schrijf over robots, zelfrijdend vervoer, Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing, augmented en virtual reality. Ook de impact op vele bedrijfstakken onderzoekt hij.

Tip: abonneer je op zijn updates

Laatste stip: schrijf je in voor zijn maandelijkse update met de laatste insights research, ebooks en artikelen. Het kost je niets en je haalt er een hele berg inspiratie mee in huis, doen!

 

Over de auteur

Suzan Groeneveld

Na in het toerisme, de techniek en de botenbouw gewerkt te hebben, zeilde ik samen met mijn partner een aantal lange zomers naar de Middellandse Zee en terug. Mijn bedrijf Sobat Kras Services heb ik in 2011 opgericht en sindsdien werk ik als online marketeer voor klanten in de offshore, jachtmakelaardij en retail. Door het hernieuwde contact met Saskia heb ik mij bij ETAGO aangesloten om mijn kennis en ervaring te delen en verder uit te bouwen. Daarbij geloof ik in korte lijnen en persoonlijk contact en bij ETAGO kan ik dat met en voor gelijkgestemden in de techniek uitbouwen tot een succesvolle groei op het persoonlijk en ondernemersvlak.