webinar juiste verhaal

Het juiste verhaal

Het programma De Sprong naar Het Juiste Verhaal is voor mensen in de techniek die hun eigen juiste verhaal op een snelle manier zelf willen ontdekken, ontwikkelen en vertellen.

Wil je dit?

  • Ben je technisch ondernemer en niet echt man/vrouw van veel woorden en wil je je verhaal beter over het voetlicht brengen?
  • Wil je dat wat jou uniek maakt helderder naar voren brengen?
  • Heb je soms veel woorden nodig en snap je niet goed hoe dat komt?
  • Of gebruik je soms juist te weinig woorden?

Je weet ook niet of mensen jouw soms ingewikkelde verhaal begrijpen en of ze echt geluisterd hebben naar jouw briljante ideeën. Hoe zou je dat ook kunnen weten?

Herken je je hierin en wil je je verder ontwikkelen? Doe mee met het webinar op 17 januari 2022!

De Sprong is er voor iedereen die zijn verhaal over zijn business, plan, project of leven goed en helder wil vertellen.

Sabine Funneman

Sabine Funneman

Expert bij Etago

Over trainer Sabine Funneman

Als ik naar iemand luister, ben ik altijd bezig met de vraag: Wat wil je zeggen en begrijpt de ander het ook?

Na tientallen jaren in verschillende branches werkzaam te zijn geweest als strategisch communicatieadviseur, richtte ik midden in de coronatijd mijn bedrijf Het Juiste Verhaal op.

Ik help mensen die regelmatig op een podium staan of met de pers praten hun boodschap zo te vertellen dat het helder is en klopt en dat het een ander raakt.
Het Juiste Verhaal dus.

Hoe werkt die Sprong?

Als je de cursus gaat volgen zal deze starten met een Zoomgesprek met Sabine waarin je jouw vraag verheldert en jouw mogelijkheden verkent. Hier krijg je vervolgens een terugkoppeling van. Daarna krijg je vijf opdrachten per videoles van haar waardoor je jouw juiste verhaal vindt. 

Het is een creatieperiode op maat waarin je bijvoorbeeld blogs schrijft onder haar begeleiding of je websiteteksten op orde brengt, of een podcast maakt op basis van jouw juiste verhaal. Net wat past voor jouw bedrijf en de mensen die jij wilt bereiken.

Meer weten?

Als je geïnteresseerd bent in De Sprong naar Het Juiste Verhaal, doe dan mee op 17 januari 2022 van 16.00-17.00 uur met het webinar, geheel vrijblijvend.

Je krijgt dan alle informatie van Sabine die je nodig hebt om mee te doen en ze geeft ook een klein voorproefje, zodat je kan ervaren of het wat voor je is.

Nu al meer lezen over de cursus? Die informatie vind je hier.

k

Webinar De Sprong

}

17 januari 2022

16:00-17:00

Online

Jouw investering

€ 0,0