Zo maak je onweerstaanbaar nieuws [masterclass free publicity] | 10 maart 2022

Zo maak je onweerstaanbaar nieuws [masterclass free publicity] | 10 maart 2022

Waarschijnlijk weet je best dat in de media komen kansrijk voor je kan zijn. Maar het komt er op de een of andere manier niet van het structureel op de agenda te zetten en blijft bij incidentele acties. Wil je er nu echt mee aan de slag? Doe dan mee met de gratis online masterclass die ik geef over de waarde en kansen van free publicity voor je zichtbaarheid in de markt. Je doet kennis en inzicht op hoe je van een nieuwswaardig topic onweerstaanbaar nieuws maakt en krijgt tips hoe je een journalist interesseert voor jouw nieuws en ideeën.

Let op: deze masterclass geeft Saskia 2x per jaar, je kunt je aanmelden op deze pagina.

Free publicity is de goedkoopste manier om op de radar te komen van je doelgroep. Op een onafhankelijke plek: de redactionele kolommen. Zo kun jij een gewaardeerde nieuwsbron worden.

Waarschijnlijk weet je best dat in de media komen kansrijk voor je kan zijn. Maar het komt er op de een of andere manier niet van het structureel op de agenda te zetten en blijft bij incidentele acties. Je denkt dat wat je doet weinig of geen nieuwswaarde heeft, je hebt schroom om contact met de media op te nemen. En je weet niet welke media openstaan voor jouw informatie.

Deze bezwaren zijn begrijpelijk, maar niet onoverkomelijk. Integendeel zelfs!

Online masterclass free publicity

Wil je er nu echt mee aan de slag? Doe dan mee met de online masterclass, Saskia geeft hem 2x per jaar:

  • We gaan het hebben over de waarde en kansen van free publicity voor je zichtbaarheid in de markt.
  • Over het versturen van persberichten naar de media die jouw doelgroepen lezen.
  • Ik geef je tips hoe je een journalist interesseert voor jouw nieuws en ideeën.
  • Je doet kennis en inzicht op naar welke soort informatie de media op zoek zijn.

In een uur doe je praktische kennis op en raak je geïnspireerd, dat weet ik zeker!

Je bekendheid en zichtbaarheid groeit als je in de media komt. En het mooie is: de media wachten op jouw nieuws en ideeën, iedere dag opnieuw. Als je je free publicity structureert en er pro-actief mee omgaat krijg je gratis bereik in de media en vinden klanten je.

Structuur geeft gratis media-aandacht

Deze aanpak structureert je free publicity en levert je gratis media-aandacht op.
Gegarandeerd durf ik te zeggen. Want ook in jouw sector zijn er tientallen media die dagelijks betrouwbare informatie zoeken.

De kracht van de media maakt het onverminderd relevant om je nieuws te verspreiden en een relatie met redacties en journalisten op te bouwen. Wie zichtbaar is wordt gevraagd en vergroot zijn invloed. Daarom: agendeer gratis publiciteit en schakel hulp in als je maximaal effect wilt. Op jouw nieuws wordt gewacht!

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging. De deelnamelink ontvang je daags voor de masterclass.

PS: Saskia is al een paar decennia actief ben met het organiseren van free publicity voor klanten in de technische b2b. Meer over haar aanpak daarvan lees je op haar website.

Over de auteur

Saskia de Jong

Als marketeer en mediakenner in de b2b ben ik onder de naam DeJong&Verder al sinds 1995 werkzaam. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal vormt dagelijks mijn rode draad in wat ik voor klanten doe. Ik heb veel ervaring met marketing en communicatie in de technische sector. Ik ben ervan overtuigd dat je je sneller kunt ontwikkelen als je inspiratie vindt bij een netwerk van gelijkgestemden. Dat is de reden waarom ik ETAGO heb opgericht.